Aktiv barnpassning i Bromma med Hey Kiddo!

aktiv barnpassning i bromma hey kiddo

Hey Kiddo erbjuder barnpassning i hela Stockholm men just Bromma är lite speciellt för oss. Här har intresset för våra nannys (och vår läxhjälp via systerföretaget Studybuddy) varit stort från dag ett. Många föräldrar vill ha hjälp med hämtning från förskola eller skolan, men även med hjälp att följa med barnen till olika idrottsaktiviteter. När det kommer till utomhuslek så tar våra nannys gärna barnen till lekparken vid Båtmanstorpet eller till den nya Annedalsparken.

Vi brukar säga att det som skiljer Hey Kiddo från andra nannyföretag är vårt fokus på aktivitet. För oss är det viktigt att barnen aktiveras när de är med våra nannys, det kan vara rent fysiskt men även kreativt eller intellektuellt beroende på barnets intresse och föräldrarnas önskemål. Alla våra nannys är självklart utbildade inom HLR (hjärt- lungräddning). De har även genomgått vår egna nannyutbildning.

Många av våra familjer i Bromma vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus.

Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

Fyll i kontaktformuläret nedan för barnpassning i Bromma. Priser och upplägg hittar du här

Intresseanmälan

     

    Barnpassning – fr 135 kr/h

    Bli kund