Aktiv barnpassning i Danderyd med Hey kiddo!

Aktiv barnpassning i Danderyd

Aktiv barnpassning i Danderyd. Vi på Hey Kiddo har nannys i hela Stockholm men i Danderyd har vi varit stora från första dagen. Här har vi även nannys som jobbar mer eller mindre hela veckorna hos sina familjer.

Våra nannys i Danderyds och Djursholm tar gärna barnen till Karlsrovägens skogslekpark eller lekplatsen vid Natanael Beskows väg. Många familjer här har dock egna trädgårdar som möjliggör för lek och bus. Vi hjälper ofta till med hämtningar från skola och förskola, då brukar våra nannys följa dem hem och ordna med mellanmål. Därefter brukar de försöka hitta på någon form av aktivitet, det kan vara rent fysiskt men även kreativt eller intellektuellt beroende på barnets intresse och föräldrarnas önskemål. För lite äldre barn som behöver hjälp med läxorna så kan vi hjälpa till via vårt systerföretag Studybuddy, som även erbjuder hjälp till barn i låg- och mellanstadiet.

Alla våra nannys har givetvis utbildning inom HLR (hjärt- lungräddning). De har också genomgått Hey Kiddos egna nannyutbildning.

Många av våra familjer i Danderyd behöver hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus.

Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

Fyll i kontaktformuläret nedan för aktiv barnpassning i Danderyd. Priser och upplägg hittar du här

Intresseanmälan aktiv barnpassning i Danderyd

     

    Barnpassning – fr 135 kr/h

    Bli kund