Au pair i Göteborg

au pair göteborg
Vi hjälper din familj få ihop vardagen oavsett om ni vill ha en kortsiktig barnvakt, nanny på deltid, eller om ni vill ha en heltids nanny som spenderar mycket tid med familjen. En Au-Pair i Göteborg kan hjälpa er att få ihop vardagspusslet genom att hoppa in vid hämtning/lämning, handling och matlagning till barnen. Har ni redan kontakt med en Au-pair kan vi anställa hen hos oss. Då blir tjänsten både vit och RUT-berättigad. Er barnvakt får gå en säkerhetsutbildning och blir försäkrad via oss. 

Vårt populäraste upplägg för au-pairer i Göteborg är så kallade “live-out” au-pairer. Det innebär att de bor i sitt egna boende, men spenderar mycket tid hos familjen. Många av våra heltids nannies är tvåspråkiga, precis som en vanlig au-pair. Vi kan även hitta och tillgodose en Au-pair som kan bo hos er i Göteborg om vi får ett par månader på oss. Vi tar inte någon sökavgift, men minimitiden för att ha en Au-pair är 6 månader och vi fakturerar er månadsvis för tjänsten.

 

 

Varför en aupair hos Hey Kiddo?

Alla barnvakter i Göteborg på Hey Kiddo har genomgått utbildning inom säkerhet och hjärt- och lungräddning. Självklart är de även grundligt bakgrundskontrollerade och har tidigare erfarenhet av att ta hand om barn. Hos Hey Kiddo Nanny ligger vi stor vikt vid aktiviteter, vi uppmanar våra barnvakter att tidigt identifiera barnens intressen. Det kan vara allt från idrott till målning eller mattlagning. Det ska vara tryggt för föräldrarna och kul för barnen att ha en aupair från Hey Kiddo!


Vad kostar en au pair i Göteborg?

För ”vanlig barnpassning”, där er nanny inte bor hos er gäller följande priser. För en Au-pair blir prisbilden en annan, då ni tillhandahåller både mat och husrum. Det första ni måste bestämma är hur många timmar i veckan ni förväntar er att er Au-Pair ”ska jobba” och hur mycket fritid hen kommer ges. Steg två är att ni tillsammans med oss bestämmer en rimlig tim-lön. Vi är öppna för att sätta en lägre timlön än vad vi normalt erbjuder, givet att ni tillhandahåller kost och logi i Göteborg.  

Ni kan själva bestämma ersättningen, men en för låg lön riskerar att göra vårt urval för smalt. När villkoren är fastställda börjar vi annonsera för ert specifika uppdrag och anställer, samt säkerhetsutbildar en Au-pair specifikt för er.    

Efter RUT-avdrag kan vi erbjuda er att betala samma timpris, som vi betalar lön till er Au-Pair! 

Har ni en befintlig nanny som ni vill anställa som Au-Pair?

Har ni redan kontakt med en Au-pair som vill jobba hos er kan vi anställa hen och göra tjänsten vit. När vi ”slipper” våra rekryteringskostnader kan vi dessutom erbjuda er ett bättre pris!  Ju högre pris/lön ni kan tänka er att betala, desto fler kandidater har vi att välja mellan.   Tillhandahåller ni er egen nanny får ni 5% rabatt och betalar således endast 95 kr per 100 kr lön.

När ni kommer till oss med er egen Au-pair kontaktar vi hen för att stämma av lön och upplägg. Vi anställer sedan er Au-pair via Hey Kiddo, kör en bakgrundskontroll och erbjuder vår HLR-utbildning på kontoret. Säkerheten är som alltid viktigast! 

Läs gärna mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar för barn i olika åldrar, samt vilka stadier ett barn går igenom under sina första år i livet.

 

Hitta er nya Au-Pair  i Göteborg med 3 enkla steg

Det är enkelt att anlita en nanny med Hey Kiddo, simpla upplägg utan tillägg och avgifter. Läs mer om våra barnpassningserbjudanden här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

 •  Ring oss på tel: 08-409 145 50 Eller fyll i formuläret längre ned på sida
 • Ett inledande första samtal för att säkerställa era behov
 • Ni får träffa er Au-Pair. Första besöket är alltid gratis

 

Vill du veta mer om au pair i Göteborg? Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi inom kort

   

  FAQ om våra Au-Pairs

  Är alla era au pairs i Göteborg tvåspråkiga?

  Majoriteten av våra nannies och Au-Pairs är “bilingual” och talar både svenska och engelska flytande.
  Har man önskemål om andra språk så försöker vi alltid vara behjälpliga. Vi har nannies med härkomst från många länder i världen.

  Kan au pairen även följa med på semester?

  Ja det går bra. Dock måste det förstås passa bra för den enskilda individen. Grundprincipen är att våra Au-Pairs får betalt för alla sina nedlagda timmar på resan, dvs när de aktivt är med barnen.

  Vem skaffar au pair i Sverige?

  Det varierar med oftast är familjer som antingen jobbar mycket eller som är tillfälligt i Sverige och inte vill sätta barnen i skola eller förskola.

  Är det vanligt med au pairs i Göteborg?

  Det blir allt vanligare med au pair i Göteborg. I takt med att RUT-avdraget ökat har allt fler familjer fått upp ögonen för au pair. De flesta som har au pair i Stockholm jobbar väldigt mycket och har behov av barntillsyn dagligen. Vi har även familjer som av olika anledningar inte kan ha sina barn på förskolan, utan vill ha en au pair istället.

  Har ni endast au pair i Göteborg?

  Nej du har även möjlighet att anlita en au pair i Stockholm.

  Nanny Nacka