Anställa din egen nanny

nanny stockholm

Har ni redan en befintlig barnvakt (en granne, kusin eller dyl. som betalas svart) kan vi anställa hen på Hey Kiddo! Er nanny får genomgå vår HLR-utbildning och täcks av våra försäkringar. Jobbet på Hey Kiddo är perfekt på Cv:t och er nanny kan tjäna in sina allra första vita lön, med pension trygghet på köpet! 

Jobbar er nanny bara sporadiskt hjälper vi hen att skattejämka och som kund får ni dra av 50% i RUT-avdrag.  Vi betalar givetvis arbetsgivaravgifter och moms, men med RUT-avdraget kan vi faktiskt konkurrera mot svartarbete även på pris. När ni som kund kommer till oss med er nanny slipper vi dessutom rekryterings, och matchningskostnader. Vi har redan branschens bästa priser, men för er som kommer till oss med er egen nanny kan vi sänka priset ytterligare! 

Med RUT-avdraget blir det en win-win-win att anställa er nanny! 

 • Ni behåller er billiga nanny till ett liknande timpris  
 • Er nanny behåller sin lön och får pensionsavsättningar 
 • Vi gör tjänsten vit och tar hand om all admin 

När ni anställer er nanny via oss får smidiga månadsfakturor via email och kan betala via autogiro. Tack vara RUT-avdraget kan vi på Hey Kiddo få kalkylen att gå runt och alla blir vinnare! 

När er nanny sedan ska iväg på en jordenruntresa står vi redo och kan hitta en ersättare.  

Kraven vi ställer för att er nanny ska bli anställd hos oss är: 

 

Vi tror på 100% transparens! 

Ingångslönen för er nanny är normalt mellan 110-135 kr/h och stiger sedan upp till 175 kr/h enligt vår lönetrappa, baserat på arbetade timmar och nannyns ålder. Vill ni ge er nanny en högre lön direkt kan vi anordna det, men då blir ert timpris också högre. Hör av er för att få exakt pris.  

 

Intresseanmälan:

   

  Var finns Hey Kiddo? 

  När du anställer din egen nanny via oss behöver du inte ta hänsyn till vilka orter vi har många anställda nannies. Vi kan hjälpa er i hela Sverige. Annars är vi framförallt stora på barnpassning i Stockholm. Vi täcker hela Stockholms län, men är extra stora här:   

  Nanny  Södermalm 

  Barnpassning Kungsholmen 

  Barnpassning Östermalm 

  Nanny i Vasastan 

  Utanför Stockholm hjälper vi även föräldrar med t. ex barnpassning i Göteborg 

  Vad utmärker Hey Kiddo som barnvarksförmedlare? 

  Speciellt med Hey Kiddo är att vi tror på aktiv barnpassning. Vi vill att våra nannies ska leka och ha roligt med barnen. Barn i allmänhet sitter redan tillräckligt mycket framför skärmar, så när vi får bestämma tar vi gärna fram målarpenslar och bakredskap. Eller så går vi ut och leker i en park.  

  Hey Kiddos hemliga superkraft 

  Vi har en hemlig superkraft genom våra syskonbolag My Academy och Studybuddy, som är ledande på läxhjälp. Vi delar alla kontor i centrala Stockholm. Här jobbar vi med rekrytering, utbildning och matchning. Har vi på Hey Kiddo ingen nanny inom ditt område kan vi därför gå till våra syskonbolag och få tillgång till tusentals toppstudenter från gymnasiet och universitetetStudenterna arbetar redan som studiecoacher/studybuddies, men ofta kan de även tänka sig ett nannyuppdrag som ombyte. Är det aktuellt får de genomgå vår HLR-utbildning och sen anställs de i Hey Kiddo parallellt!