Barnflicka i Stockholm

Barnflicka

Söker du barnflicka i Stockholm?

Välkommen till Sveriges mest aktiva barnpassning. Söker du barnflicka? Hey Kiddo har säkerhetsutbildade barnflickor i hela Stockholm. Vi hjälper dig oavsett om du behöver sporadisk hjälp eller om du vill ha en barnflicka som kommer regelbundet. Priserna från 135 kr i timmen efter RUT-avdrag.

 

Känn er trygg med våra utbildade barnflickor

Hey Kiddo har en mycket noggrann rekryteringsprocess. Samtliga att våra barnflickor har erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare. Dessutom gör vi alltid en bakgrundskontroll. Vi försöker också alltid tillmötesgå särskilda önskemål, såsom krav på körkort eller att barnflickan ska tala engelska. Eller kanske bara vara en fena på at göra mellanmål!

När barnflickorna gått vidare i rekryteringsprocessen så blir de intervjuade. Det är viktigt att alla barnflickor är ansvarsfulla, sociala och har passion för barn.  Nästa steg är att de får genomgå vår nanny-utbildning och en kurs i hjärt- och lungräddning för bebisar och större barn.

Så fort barnflickan är färdigutbildad så är hen redo för att börja jobba hos en familj. Först tittar vi på placeringsort, tider och erfarenhet. Det kanske t ex krävs tidigare erfarenhet av att passa flera barn åt. Sedan försöker vi även matcha barnens personlighet och intressen med barnvaktens.

Kontakta oss nu om du vill ha en barnflicka i Stockholm

Varför du ska anlita en barnflicka i Stockholm

Det finns många anledningar till att anlita en barnflicka.  En del vill ha hjälp med hämtningar på förskola och skjuts till olika fritidsaktiviteter, andra vill ha en nanny som kan avlasta på nätterna. Många vill också ha daglig hjälpa för att få vardagspusslet att gå ihop. Oavsett anledningen så finns vi på Hey Kiddo här för dig.  Och vi har alltid säkerheten i fokus.

Våra priser skiljer sig beroende på hur ofta och mycket hjälp som du behöver. Vi är dock måna om att ha konkurrenskraftiga priser oavsett hur mycket hjälp du behöver. Och vi har heller inga extra avgifter för kvällar och helger. Bra va?

 

Anlita barnflicka i Stockholm i 3 enkla steg

Det är enkelt att anlita en barnflicka med Hey Kiddo, simpla upplägg utan tillägg och avgifter. Läs mer om våra barnpassningserbjudanden här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

  1. Ring oss på tel: 08-409 145 50 Eller fyll i formuläret längre ned på sida
  2. Ett Inledande första samtal för att säkerställa era behov
  3. Ni får träffa er barnflicka. Första besöket är alltid gratis

 

Barnpassning pris – Vad kostar det att ha en nanny? 

Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny

 

Sporadisk hjälp

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

Intresseanmälan

Regelbunden hjälp

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma barnflicka. 

Intresseanmälan

Daglig hjälp

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan

 

Aktiv barnpassning med våra barnflickor

Vi som startade Hey Kiddo och även grundat läxhjälpsföretagen Studybuddy och My Academy som sedan år 2005 hjälpt barn och ungdomar att utvecklas i skolan. Något som vi även tagit med oss till Hey Kiddo. Vi vill inte bara att våra barnflickor ska passa barn, de ska utveckla barn genom åldersanpassade aktiviteter. Att vara barnflicka är därför ett viktigt jobb som ställer höga krav på såväl utbildning, som personlighet och erfarenhet.  Så kontakta oss om du vill ha en barnflicka i Stockholm.

Säkerhetsutbildad nanny – fr 135 kr/h

Få prisförslag