Barnflicka i Stockholm

nanny barnpassning barnvakt

native-nanny-lisa barnflicka

Söker du barnflicka i Stockholm?

Välkommen till Sveriges mest aktiva barnpassning. Söker du barnflicka? Hey Kiddo har säkerhetsutbildade barnflickor i hela Stockholm. Vi hjälper dig oavsett om du behöver sporadisk hjälp eller om du vill ha en barnflicka som kommer regelbundet. Priserna från 135 kr i timmen efter Rut-avdrag.

Sporadisk hjälp

 

Ca. 219 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

Räkna ut ditt pris

Regelbunden hjälp

 

Ca. 155 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma barnflicka. 

Räkna ut ditt pris

Daglig hjälp

 

Ca. 146 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Räkna ut ditt pris

Om Hey Kiddos barnflickor i Stockholm  

Hey Kiddo har ett stort nätverk av barnflickor i Stockholm, Göteborg och Malmö. De flesta av våra barnflickor är personer som studerar på gymnasiet och älskar att jobba med barn. Vi anställer även universitetsstudenter som söker ett roligt och utmanande extrajobb. Vanliga studieinriktningar är inom samhällsvetenskap, vård- och omsorg samt ämneslärare. Hey Kiddos nannies är påhittiga och gillar själva att pyssla eller måla – på Nannybloggen samlar vi tips på roliga aktiviteter som våra nannies har skrivit.  

Känn er trygg med våra utbildade barnflickor

Hey Kiddo har en mycket noggrann rekryteringsprocess. Samtliga att våra barnvakter har erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare. Dessutom gör vi alltid en bakgrundskontroll. Vi försöker också alltid tillmötesgå särskilda önskemål, såsom krav på körkort eller att barnflickan ska tala engelska. När barnflickorna gått vidare i rekryteringsprocessen så blir de intervjuade. Det är viktigt att alla barnflickor är ansvarsfulla, sociala och har passion för barn.  Nästa steg är att de får genomgå vår nanny-utbildning och en kurs i hjärt- och lungräddning för bebisar och större barn.

Så fort barnflickan är färdigutbildad så är hen redo för att börja jobba hos en familj. Först tittar vi på placeringsort, tider och erfarenhet. Det kanske t ex krävs tidigare erfarenhet av att passa flera barn åt. Sedan försöker vi även matcha barnens personlighet och intressen med barnvaktens.

Varför du ska anlita en barnflicka i Stockholm

Det finns många anledningar till att anlita en barnflicka.  En del vill ha hjälp med hämtningar på förskola och skjuts till olika fritidsaktiviteter, andra vill ha en nanny som kan avlasta på nätterna. Många vill också ha daglig hjälpa för att få vardagspusslet att gå ihop. Oavsett anledningen så finns vi på Hey Kiddo här för dig.  Och vi har alltid säkerheten i fokus.

Våra priser skiljer sig beroende på hur ofta och mycket hjälp som du behöver. Vi är dock måna om att ha konkurrenskraftiga priser oavsett hur mycket hjälp du behöver. Och vi har heller inga extra avgifter för kvällar och helger. Bra va?

Vad kostar barnpassning?
Pris för barnflicka i Stockholm

Samtliga priser som visas på sidan är exempel baserat på olika behov och upplägg, inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen med er barnvakt är alltid kostnadsfri, så att du som förälder och ditt barn får chansen att lära känna er nanny. Räkna ut ditt pris för barnvakt via vår kostkalkylator.

 

Vem anställer ni som barnflicka på Hey Kiddo? 

De flesta som söker jobb på Hey Kiddo har erfarenhet av att jobba med barnpassning sedan tidigare. Det tycker vi är toppen! Det kan handla om att passa småsyskon, kusiner eller grannbarnen. Oavsett i vilket form våra barnflickor har arbetet med barn, så vet vi att erfarenhet väger tungt. Exempelvis leder det till att våra barnflickor har lätt att förstå vad mindre barn tycker är roligt samt vad de behöver för att må bra. För dig som kund är det vår högsta prioritet att ni får trygg barnpassning.  

 

Vad innebär aktiv barnpassning? 

Aktiv barnpassning genomsyrar hela Hey Kiddos verksamhet. När våra barnflickor jobbar brukar de ta med barnen ut i parken, pyssla eller laga mat. Vi vill att barnpassningen ska vara en givande stund, och aktiviteterna anpassas efter barnens intressen samt förmågor. Självklart behöver även de små vila, då kan en liten sovstund innan middagen göra susen! 

Barnflicka

 • Vart har ni barnflickor?

  Hey Kiddo har sedan flera år nannys i hela Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi växer dock så det knakar och nu finns vi även i Västerås, Örebro, Eskilstuna och Linköping. Vi har möjlighet att hjälpa till i nästan hela Sverige så oavsett om du bor i en stad där vi redan finns eller ej hjälper vi gärna till! För dig som kund är processen helt kostnadsfri oavsett, men kan ta någon extra vecka om er förfrågan kräver en nyrekrytering

 • Är det tryggt att ha en barnflicka?

  Ja absolut. Samtliga barnflickor har erfarenhet av barnpassning, har genomgått en ordentlig rekryteringsprocess och är kontrollerade i alla relevanta register. Dessutom har de gått en utbildning inom hjärt- lungräddning.

 • Kan man få hjälp av en barnflicka att hämta på förskola?

  Självklart går det bra. Det tillhör faktiskt de vanligaste uppdragen vi får in.

 • Vad kostar en barnflicka?

  Priset för en barnflicka varierar, beroende på hur ofta och hur många timmar ni behöver hjälp med barnpassning. Här kan du räkna ut just ditt pris för att anlita en barnflicka, baserat på vilket upplägg du väljer.

 • Vad är en barnflicka?

  En barnflicka är ett ganska omodern synonym till nanny eller barnvakt ; )