Hitta en barnflicka

för trygg barnpassning

Barnflicka för trygg barnpassning

Hitta en utbildad barnflicka som förenklar småbarnslivet

Räkna ut ditt pris!

Hitta en Barnflicka
som matchar er

Behöver du hitta en barnflicka som kan hjälpa er med barnpassning – då har du kommit helt rätt! Hey Kiddo är idag en av Sveriges ledande aktör inom förmedling av barnflicka och erbjuder noggrant rekryterade, utbildade och trygga barnflickor. Våra upplägg för barnpassning med barnflicka är moderna och flexibla för att passa en aktiv livsstil. Därför sker alltid en personlig matchning mellan dig som kund och din barnflicka, så att alla pusselbitar faller på plats innan er första barnpassning äger rum med er barnvakt.

För att säkerställa en perfect match med er barnflicka bjuder vi alltid på en första kostnadsfri träff där ni får chansen att lära känna varandra. Så du har inga förbindelser som kund när du gör en intresseanmälan för att hitta en barnflicka.

Vad kostar barnflicka
– pris och upplägg

Priset för en barnflicka varierar beroende på hur ofta er familj behöver hjälp med barnpassning, om ni vill ha en äldre barnflicka (som har tagit studenten) och om ni vill ha ett rörligt upplägg eller att addera bindningstid som ger ett lägre pris. Alla dessa faktorer påverkar priset. Du kan enkelt räkna ut vad en barnflicka skulle kosta för er familj genom att använda vår priskalkylator. Klicka på knappen nedanför.

Sporadisk hjälp

ca. 237 kr/h

För dig som då och då behöver lite avlastning av en barnvakt. 

Räkna ut ditt pris

Regelbunden hjälp

ca. 173 kr/h

För dig som behöver återkommande hjälp av samma barnvakt. 

Räkna ut ditt pris

Daglig hjälp

ca. 164 kr/h

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Räkna ut ditt pris

Bästa valet för att boka barnflicka

Vår ambition är att vara den bästa barnflicka-förmedlingen i Sverige. För att lyckas med det anställer vi bara de allra bästa barnvakterna, ger alla kunder en personlig kundkontakt och säkerställer både trygghet och en rolig miljö för barnen som vi passar. Och vi lyckas ganska bra, om vi får säga det själva. Här kan du se vad några av våra kunder tycker om oss på Hey Kiddo och vår service med barnflickor.

Barnflicka för bebis & spädbarn

Vår ambition är att Hey Kiddo ska vara det självklara valet för föräldrar som prioriterar trygghet och kvalitet när det kommer till barnpassning för bebisar och spädbarn. Vi vet av erfarenhet att säkerhet och rutin står i fokus när man ska hitta en barnflicka till sin bebis. Många frågor från nya kunder kretsar kring när man kan lämna sin bebis till en barnflicka – och det kan du redan när din bebis är 2–3 månader. Om du bokar en barnflicka via Hey Kiddo. Majoriteten av de familjer vi hjälper med en barnflicka har bebisar i åldrarna 2 månader–1,5 år.

Nyckeln till vår uppskattade barnpassning för bebisar är vår personal. Vår process för att rekrytera en barnflicka specialiserad på bebisar är noga utformat. Fokus ligger på erfarenhet, pedagogiskt engagemang och varje barnflickas genuina intresse för att ta hand om just bebisar. Genom strikta bakgrundskontroller och kontinuerliga utbildningar inom barnsäkerhet säkerställer vi kvalité i alla led.

Vanliga frågor om
att skaffa barnflicka

Barnflicka (/barnflicka)

 • Vad kostar en barnflicka?

  Priset för en barnflicka varierar beroende på hur ofta er familj behöver hjälp med barnpassning, om ni vill ha en äldre barnflicka (som har tagit studenten) och om ni vill ha ett rörligt upplägg eller att addera bindningstid som ger ett lägre pris. Beskriv ditt behov och räkna ut ditt pris för barnflicka här.

 • När kan man lämna bebis till barnflicka?

  När man känner sig redo för att lämna iväg sin bebis till en barnflicka individuellt. Vi erbjuder barnpassning för barn från 2–3 månader och uppåt. Majoriteten av de familjer vi hjälper med barnflicka har bebisar i åldrarna 2 månader–1,5 år. Gör en intresseanmälan för barnflicka så kontar vi dig.

 • Får man RUT-avdrag för barnflicka?

  Ja, man får RUT-avdrag för att ha barnpassning av barnflicka. Vi tycker att RUT-avdraget är en fantastisk möjlighet för svenska barnfamiljer att få den avlastning som de behöver när det gäller avlastning i vardagen genom barnpassning. Gör en intresseanmälan för barnflicka här.

 • Hur skaffar man barnflicka?

  Läser du det här har du redan hittat rätt! Vår ambition är att Hey Kiddo ska vara det självklara valet för föräldrar som prioriterar trygghet och kvalitet när det kommer till barnpassning. Gör en intresseanmälan för backflicka här så kontaktar vi dig.

 • Vad är en barnflicka?

  En barnflicka är en barnvakt som hjälper föräldrar med barnpassning. Det kan hjälpa till med allt från att hämta på förskolan till att passa barnen några timmar i veckan eller på heltid. Vi på Hey Kiddo brinner för aktiv barpassning och försöker alltid göra träffarna så roliga och stimulerande som möjligt.

 • Hur mycket tjänar en barnflicka?

  Hur mycket en barnflicka tjänar varierar beroende på erfarenhet, ålder och uppdraget. Våra anställda barnflickor har en tydlig lönetrappa på mellan 110 – 165 kr i timlön (vilket är branschledande).

RUT-avdrag för barnflicka
= prisvärd barnpassning

På Hey Kiddo tycker vi att RUT-avdraget är en fantastisk möjlighet för svenska barnfamiljer att få den avlastning som de behöver när det gäller avlastning i vardagen genom barnpassning. När du använder RUT-avdraget för att anlita en barnflicka sparar du både tid och pengar samtidigt som ditt barn får leka med en trygg och rolig barnflicka. Här är tre fördelar med att använda RUT-avdrag för barnpassning med barnflicka.

1. Billigare att anlita barnflicka

RUT-avdraget ger dig möjlighet att dra av en del av kostnaderna för din barnflicka på din deklaration. När du bokar barnpassning betalar du 50% av vad det skulle kostat om hjälp av barnflicka inte hade varit inkluderat i RUT.

2. Kvalité för hela familjen

Genom att använda RUT-avdraget till att anlita en barnflicka får ni tillgång till professionell barnpassning till en bråkdel av priset. Er barnflicka kommer bidra till positiv kvalitetstid för hela familjen, stora som små.

3. Enklare vardag utan stress

När du använder RUT-avdraget till att anlita en barnflicka blir det lättare att balansera arbete och familjeliv. Att ha en barnflicka minskar stressen och gör att vardagspusslet går ihop utan krångel. Du som förälder kan vara trygg i vetskapen om att ditt barn är i goda händer.

Välja barnpassare –
barnflicka eller bekant?

Det finns många fördelar med att boka en barnflicka från Hey Kiddo istället för att förlita sig på en förälder, granne eller bekant när du behöver hjälp med barnpassning. Den främsta och viktigaste är säkerheten för ditt barn. Här är några skäl till varför du bör välja Hey Kiddo när du behöver en barnflicka.

Trygghet

När du bokar en barnflicka kan du vara säker på att din barnflicka har rätt utbildning och erfarenhet. Våra anställda är utbildade inom barnsäkerhet, hjärt-lungräddning och vet hur man agerar om olyckan skulle vara framme.

Tillgänglighet

Genom att anlita en professionell barnflicka kan ni på ett enkelt sätt planera er barnpassning i förväg och anpassa den efter behov och ert schema. Det bidrar till såväl ökad flexibilitet i vardagen som minskar stress.

Kontinuitet

En barnflicka följer tydliga rutiner och skapar därigenom en bekant miljö för ditt barn. Genom att kontinuerligt träffa sin barnflicka blir relationen till barnet både trygg och lekfull. Kvalitetstid för hela familjen, helt enkelt.

Yngre eller äldre
barnflicka – väljer rätt

När vi letar efter en barnflicka till dig och ditt barn överväger vi alltid flera faktorer för att hitta den bästa matchen. En faktor som du måste fatta beslut kring är om du vill ha en yngre eller äldre barnflicka. Båda alternativen har sina fördelar och här kommer vi kort att förklara vilka de är, så att du kan fatta rätt beslut och matchas ihop med en perfekt barnflicka för er familj. Våra barnflickor, oavsett ålder, är alltid noggrant rekryterade och utbildade inom barnsäkerhet samt hjärt-lungräddning.

icon box image

Yngre barnflicka

Behöver du hjälp med barnpassning på eftermiddagar, kvällar eller helger ett par dagar i veckan så rekommenderar vi att du väljer en yngre barnflicka. Detta då en yngre barnflicka fortfarande studerar (ambitiös toppstudent) och ser barnpassning som det perfekta extrajobbet där de får hämta från förskolan, laga mellis, leka och hjälpa till med nattning.

icon box image

Äldre barnflicka

Behöver du hjälp med barnpassning på dagtid, mer eller mindre varje dag, rekommenderar vi att du väljer en äldre barnflicka. Detta då våra äldre barnflickor har tagit studenten och är tillgängliga för arbete på dagtid. En äldre barnflicka vill främst jobba heltid och tenderar att prioritera bort mindre uppdrag (färre än 30 timmar i veckan).

Gör en kostnadsfri intresseanmälan och kom igång med barnpassning redan idag!