Aktiv barnpassning på Östermalm med Hey kiddo!

Aktiv barnpassning på Östermalm

Aktiv barnpassning på Östermalm. Vi har många nannys på Östermalm och barnpassningen präglas av aktivitet och lek. När vädret tillåter så försöker vi vara ute så mycket som möjligt. Bakom alla fastigheter och restauranger så gömmer sig några av Stockholms bästa lekplatser! Låt fantasin flöda på Krubbans- eller Ellen Keys lekplats. Eller varför inte träna frisparkar med er nanny i Tessinparken? Allt beror på ditt barns ålder och intresse, men för oss är det alltid en självklarhet att förvalta ditt barns favoritsysselsättningar på ett utvecklande och lekfullt sätt.

  • Aktiv barnpassning där barnen utmanas och får röra på sig
  • Säkerheten före allt. Våra nannys är utbildade inom hjärt- och lungräddning och barnsäkerhet
  • Skoj som affärsvärde. Vi vill att barnen ska uppleva barnpassningen som rolig – det är faktiskt en av våra viktigaste ”KPI:er”

Många av våra familjer på Östermalm vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus.

Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

Fyll i kontaktformuläret nedan för barnpassning på Östermalm. Priser och upplägg hittar du här

Intresseanmälan aktiv barnpassning på Östermalm

    Barnpassning – fr 135 kr/h

    Bli kund