Barnpassning Stockholm

Aktiv barnpassning i Stockholm med Hey kiddo!

Barnpassning Stockholm. Hey Kiddo grundades i Stockholm och det är också här vi har vårt säte. Bli inte förvånad om några av våra nannys har koll på var er förskolelärare har sitt landställe eller vilka rutschkanor som är snabbast i Vasastan. För, hey! vi är faktiskt från Stockholm.

Hey Kiddos har nannys eller barnpassare (same thing different name) på samtliga stadsdelar och vi våga nog lova att samtliga lekplatser i vår sötsalta huvudstad fått stifta bekantskap med Hey Kiddos fina barn. För vi tror på lek och bus. Så mycket att vi till och med mäter barnens glädje årligen som en affärskritisk ”KPI”. Samtidigt så kompromissar vi aldrig med barnens säkerhet. Alla våra nannys är utbildade inom barnsäkerhet och hjärt- och lungräddning.

Visste du att vi tillhör samma koncern som läxhjälpsföretaget Studybuddy? Det innebär att vi brinner för att utveckla barn.
Oavsett ålder så menar vi att barn mår bra av utmaningar och vi strävar efter att barnpassningen ska få barnen att växa som individer.

Många av våra familjer i Stockholm vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus.
Stockholm har många lekplatser och vi tar ofta med barnen till någon av dem och leker när vädret och barnens humör tillåter.

Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål. Pris från 135 kr/h inkl rut-avdrag.

Kontakta oss direkt om du vill ha en nanny i Stockholm

Nedan finner du mer info om vår barnpassning i Stockholm:

Nanny på Södermalm

Barnpassning Kungsholmen

Barnpassning Östermalm

Nanny i Vasastan

Intresseanmälan


Barnpassning Stockholm

Barnpassning – fr 135 kr/h

Få prisförslag