Barnpassning under festen

Barnpassning under bröllop

Hey Kiddo hjälper ofta till med barnpassning under festen och vid andra högtidliga tillställningar. Ni kan anlita en eller flera nannies och låta dem underhålla barnen efter era önskemål. Det kan handla om allt från utomhuslekar till biomys.

”Barnen ska ha minsta lika roligt som de vuxna festdeltagarna, det är en självklarhet”

Våra nannies anpassar sig förstås till barnens ålder och lokalen. Oavsett vad de hittar på för aktiviteter så är barnens välmående alltid för högsta prioritet. Att de ska ha minst lika roligt som de vuxna festdeltagarna ser vi som en självklarhet! Vi är vana att ta hand om barn från 0 år och uppå, dessutom är våra nannies förstås behjälplig med att hjälpa till att ordna enklare matlagning och andra bestyr.
Beroende på hur många barn som närvarar så kan det vara bra med fler nannies, även barnens ålder spelar roll. Innan vi kommer igång så kommer vår kundtjänst komma med råd för just er tillställning.

  • Barnpassning bröllopet
  • Barnpassning festen
  • Barnpassning kalaset
  • Barnpassning dopet
  • Barnpassning födelsedagsfesten
  • Barnpassning 30 årsskivan

(Prisexempel: två nannies x 7,5 timme = fr 4785 kr inkl RUT)

För våra nannies är det en självklarhet att barnpassningen ska vara rolig och givande för barnen. Vi strävar efter att alla mötena med barnen ska vara så aktiva och lekfulla som möjligt. Dessutom matchar vi alltid våra nannies och barn efter personlighet. Här ser du exempel på vad vi brukar hitta på med barnen. Oavsett barnens intresse så försöker vi alltid hitta på något aktivt med barnen.

Här kan du läsa mer om oss på Hey Kiddo barnpassning. Det går också bra att ringa oss, här hittar du vara kontaktuppgifter.

Barnpassning under festen – Intresseanmälan