Barnvakt Åkersberga | Barnpassning i Åkersberga | Hey Kiddo

Aktiv barnpassning med utbildad barnvakt

Hitta en trygg och rolig nanny som gör livspusslet till en barnlek

Kom igång med barnvakt!

Barnpassning med barnvakt i Åkersberga

Välkommen till Hey Kiddo Nanny i Åkersberga! Vi bedriver vår barnpassning i hela Stockholm, men hjälper många familjer med vardagspusslet i Åkersberga. Här kan ni få avlastning i vardagen med en trygg, flexibel och utbildad barnvakt som alltid sätter barnen i fokus. Alla våra nannies är givetvis säkerhetsutbildade och genomgår noggranna bakgrundskontroller under rekryteringsprocessen, för att ni ska känna er säkra med er barnvakt i Åkersberga.

Nanny i Åkersberga som hämtar på förskola

Har ni ett fullspäckat veckoschema med fotbollsträningar, balettlektioner eller hockey? Våra nannies i Åkersberga hjälper gärna till och kan hämta från förskolan, aktiviteter eller annat som kan underlätta vardagspusslet. Om ni behöver en barnvakt med körkort för att hämta och lämna på förskola anger ni det i er intresseanmälan.

Regelbunden hjälp

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Intresseanmälan

Sporadisk hjälp

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig på jobbet. 

Intresseanmälan

Daglig hjälp

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan

Aktiv barnpassning i Åkersberga

En stor del av vår barnpassning fokuserar just på aktivitet och utveckling – och att det ska vara en rolig stund för barnen. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt nanny för varje familj, och utgår alltid från barnens intressen innan vi presenterar en profil. En aktivitet kan vara att leka i parken, men även att utveckla sin kreativitet genom att pyssla, baka eller dansa och sjunga! På Nannybloggen har vi samlat massor av inspirerande tips för aktiviteter med barn som våra nannies brukar hitta på i Åkersberga.

Trygga barnvakter med utbildning

Vi utbildar givetvis våra nannies i Åkersberga inom HLR (hjärt- lungräddning), de har även genomgått vår interna nanny-utbildning. Dessutom har de genomgått en noggrann bakgrundskontroll. Givetvis så har våra nannies erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare. För oss på Hey Kiddo Nanny är det oerhört viktigt att du som förälder känner dig trygg när du anlitar oss.

Vi finns i hela Åkersberga

Vi erbjuder barnpassning med trygga barnvakter i hela Åkersberga samt närliggande orter som Roslags Brevik, Runö, Margaretelund och Österskär. När ni anlitar en barnvakt i Åkersberga försöker vi hitta en nanny som själv bor i området, för att hålla ner restider men även för att öka flexibiliteten i vår barnpassning.

Barnpassning pris – Vad kostar det att ha en barnvakt i Åkersberga?

Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny i Åkersberga.

Så förenklar vi ditt livspussel med en nanny:

01

Behovsanalys och upplägg

Skicka in en kostnadsfri intresseanmälan om barnpassning. En av våra specialister kontaktar dig och tar kompletterande information. Baserat på era önskemål och behov så påbörjar vi vår matchningsprocess.

02

Urval och presentation

Vårt dedikerade team väljer ut den mest passande barnvakten och presenterar kandidaten för er. Processen tar ca 1 vecka. Samtliga barnvakter från Hey Kiddo är noggrant rekryterade och utbildade. Trygghet för både barn och förälder är alltid vårt främsta fokus.

03

Gratis prova-på-träff

Nu får ni träffa er barnvakt på en kostnadsfri prova-på-träff. Där lär ni känna varandra och går igenom vilka rutiner som gäller i er familj. Er kontaktperson från kontoret stämmer sedan av att allt kändes bra och bekräftar upplägg via telefon. Nu börjar livet med Hey Kiddo!

barnvakt-nacka

Barnpassning för barn med särskilda behov

Har ditt barn särskilda behov eller finns det någon sjukdom eller diagnos som vi behöver veta om? Prata med vår kundtjänst så hjälper vi till att hitta en barnvakt som antingen har rätt erfarenhet eller kunskap. Alla barn är unika och vi är vana med att hjälpa barn med särskilda behov.

Intresseanmälan