Barnvakt i Göteborg

barnvakt-goteborg

Är du ute efter en ansvarsfull barnvakt i Göteborg? Vi finns i hela centrala Göteborg, från Frölunda till Örgryte.

Hey Kiddo’s barnvakter i Göteborg kan hjälpa dig att underlätta vardagen genom hämtning från förskola, skola eller fritidsaktiviteter. Med en barnvakt från Hey Kiddo kan du få tillfällig eller regelbunden barnpassning. Visste du att våra barnvakter tar hand om barn i alla åldrar? Dessutom vi hjälper familjer med flera barn.

Vad du kan förvänta dig från Hey Kiddo:

 • Erfarna barnvakter i Göteborg som uppmuntrar till aktivitet istället för stillasittande
 • Ansvarsfulla barnvakter som alltid har säkerheten i fokus
 • Marknadens bästa barnvakt pris

Nannybloggen har vi skrivit om massvis med roliga, spännande och utmanande aktiviteter som våra barnvakter i Göteborg gärna hittar på. Vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

Vad kostar en barnvakt i Göteborg?

Priset på en barnvakt i Göteborg baseras på hur ofta och många timmar ni har er barnvakt. Hey Kiddo’s lägsta pris är 135 kr/h efter RUT-avdrag. Vi erbjuder olika prisförslag för barnvakter i Göteborg – det vanligaste är att familjer efterfrågar regelbunden hjälp. För regelbunden hjälp av barnvakter erbjuder vi fyra olika abonnemang; Small, Medium, Large och Heltid. Vi erbjuder även klippkort i Göteborg, samt engångsuppdrag. Här kan du se våra priser i detalj.

Psst! Självklart passar våra barnvakter i Göteborg även syskon utan extra kostnad.

Så väljer vi rätt barnvakt för dig i Göteborg – 3 enkla steg

Första kontakt – Efter att du skickat in en intresseanmälan ringer vi på Hey Kiddo-kontoret upp dig och gör en behovsanalys.

Urval av barnvakt – När vi vet familjens behov och önskemål gör vi en urvalsprocess bland våra barnvakter i Göteborg.

Presentation av er nya barnvakt – Nu ska ni äntligen få träffa er nya barnvakt! Introduktionstillfället är självfallet gratis. Ni betalar först när ni kommer igång med barnpassningen.

För oss är det viktigt att våra barnvakter i Göteborg lever upp till era behov och förväntningar. Därför lägger vi på Hey Kiddo i Göteborg mycket tid och resurser på rekryteringsprocessen. En barnvakt som arbetar för Hey Kiddo i Göteborg behöver vara: social, ansvarsfull och ha en stor passion för barn. Vi försöker dessutom även möta olika familjers önskemål såsom krav på körkort, kunskap kring diagnoser eller specifika språkkunskaper.

Innan vi väljer ut den perfekta barnvakten för dig som bor i Göteborg får alla våra barnvakter en grundläggande barnvakts-utbildning samt en kurs i hjärt- och lungräddning. När våra barnvakter är färdigutbildade är de redo att placeras hos en familj.

Vill du anlita en barnvakt i Göteborg? Fyll i formuläret nedan så sköter vi resten!

barnvakt goteborg

Trygga barnvakter i Göteborg

Vår främsta prioritet är att ni ska känna er trygga med er barnvakt i Göteborg. Därför gör vi alltid en obligatorisk säkerhetskontroll på alla våra barnvakter – med nolltolerans mot eventuella prickar i registret. Efter barnpassningen skickas även en tidsrapport till er föräldrar för att ni ska få en full transparent inblick i hur barnvakten har utfört uppdraget.

 Vi väldigt måna om barnens välmående och att hen känner sig bekväm med den nya barnvakten. Därför strävar vi alltid efter att barnvakten kan jobba i ett uppdrag under längre tid. För att säkerställa att er barnvakt är tillgänglig så är det bra att boka in barnvakten i god tid. Ifall det skulle dyka upp något hinder längs vägen finns vi på Hey Kiddo här för er, och kan boka in en vikarierande barnvakt för det specifika tillfället.

Erbjuder ni barnpassning i Göteborg på helger, kvällar och/eller nätter?

Ja, vi har tillgängliga barnvakter för alla dagar och tider på dygnet. Våra barnvakter i Göteborg hjälper gärna till med vardagliga sysslor som att hämta barn från skolan, men även när du vill ha en lugn kväll för dig själv eller med din partner. Vi tar även in uppdrag vid högtider eller bröllop.

Har ni barnvakter som kan hjälpa barn med särskilda behov?

På Hey Kiddo försöker vi alltid skapa en bra matching mellan barnens behov och barnvaktens erfarenheter. Därför kan vi ofta erbjuda barnvakter som kan hjälpa barn vid särskilda behov, men inte alltid. Våra barnvakter arbetar tätt med våra specialister på huvudkontoret och kan därför få rådgivning vid behov. För att ni ska få en barnvakt som möter era behov är det viktigt att Hey Kiddo’s team blir informerade tidigt i processen – vårt mål är att tillgodose era behov.

 

Intresseanmälan Barnvakt Göteborg

   

  Läs mer:

  Nanny Malmö
  Barnvakt Östermalm
  Barnvakt Danderyd
  Barnvakt Vasastan
  Barnvakt Kungsholmen
  Barnvakt  Södermalm
  Barnvakt Stockholm
  Barnvakt Huddinge

  Säkerhetsutbildad nanny – fr 135 kr/h

  Få prisförslag