Barnvakt Bromma – Barnpassning med utbildad nanny

aktiv barnpassning i bromma hey kiddo

Hey Kiddo erbjuder barnpassning med utbildade barnvakter i hela Stockholm men just Bromma är lite speciellt för oss. Här har intresset för våra barnvakter eller som de också kallas, nannies (kärt barn har många namn) varit stort från dag ett. Även intresset för vår läxhjälp via systerföretaget Studybuddy är eftertraktat. Många föräldrar vill ha hjälp med hämtning från förskola eller skolan, men även med hjälp att följa med barnen till olika idrottsaktiviteter. När det kommer till utomhuslek så tar våra nannies i Bromma gärna barnen till lekparken vid Båtmanstorpet eller till den nya Annedalsparken.

Aktiv barnpassning i Bromma

Vi brukar säga att det som skiljer Hey Kiddo från andra nanny-företag är vårt fokus på aktivitet. För oss är det viktigt att barnen aktiveras under barnpassningen när de är med våra nannies, det kan vara rent fysiskt men även kreativt eller intellektuellt beroende på barnets intresse och föräldrarnas önskemål. 

Många av våra familjer i Bromma vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att barnvakten i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus.

Fyll i kontaktformuläret nedan för barnpassning i Bromma. Priser och upplägg hittar du här

Utbildade nannies – Barnpassning med trygghet

Alla våra barnvakter är självklart utbildade inom HLR (hjärt- lungräddning). De har även genomgått vår egna nannyutbildning och har genomgått en noggrann bakgrundskontroll. Givetvis så har de även erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare.  För oss på Hey Kiddo är det oerhört viktigt att du som förälder känner dig trygg när du anlitar oss.

3 enkla steg att anlita barnvakt i Bromma

Det är enkelt att anlita en barnvakt med Hey Kiddo. Vi erbjuder simpla upplägg utan tillägg och avgifter. Vill du veta mer om våra barnpassningserbjudanden? Läs mer om det här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

  1. Fyll i formuläret längre ned på sidan eller ring oss på tel: 08-409 145 50
  2. Vi säkerställer era behov i ett första inledande samtal.
  3. Ni får träffa er barnvakt. Första besöket är alltid gratis

Vi har sedan tidigare sammanfattat olika barnaktiviteter som våra barnvakter i Bromma gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

Fyll i kontaktformuläret nedan för barnpassning i Bromma. Priser och upplägg hittar du här.

Vad kostar barnpassning?
Pris för barnvakt i Bromma

Samtliga priser som visas på sidan är exempel baserat på olika behov och upplägg, inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen med er barnvakt är alltid kostnadsfri, så att du som förälder och ditt barn får chansen att lära känna er nanny. Räkna ut ditt pris för barnvakt via vår kostkalkylator.

Sporadisk hjälp

Ca. 219 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

Räkna ut ditt pris

Regelbunden hjälp

Ca. 155 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Räkna ut ditt pris

Daglig hjälp

Ca. 146 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Räkna ut ditt pris