Barnvakt i Täby med Hey Kiddo

täby nanny

Hey Kiddo erbjuder barnpassning med utbildade barnvakter i hela Täby. Här har intresset för våra barnvakter varit stort från dag ett. Många föräldrar vill ha hjälp med hämtning från förskola eller skolan, men även med hjälp att följa med barnen till olika idrottsaktiviteter. Här kan du läsa mer om barnvakt i Täby. 

Aktiv barnpassning i Täby

Vi brukar säga att det som skiljer Hey Kiddo från andra nannyföretag är vårt fokus på aktivitet. För oss är det viktigt att barnen aktiveras under barnpassningen när de är med våra nannies, det kan vara rent fysiskt men även kreativt eller intellektuellt beroende på barnets intresse och föräldrarnas önskemål.  Många av våra familjer i Täby vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola av en barnvakt. Rent praktiskt brukar det innebära att barnvakten i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus. Eller kanske följer med barnen till fotbollsträningen.

Fyll i kontaktformuläret nedan för hitta en nanny i Täby Priser och upplägg hittar du här

 

Vi har barnvakter i hela Täby

Att anlita nanny eller barnvakt blir allt vanligare och Täby är en av de orter där vi växer som mest. Vi har familjer runt om i hela Täby som har sporadisk eller kontinuerlig nanny.
Bland annat i Ella Gård, Gribbylund, Lahäll, Skarpäng och Näsby Park. Våra nannies som jobbar i Täby bor antingen i närområdet eller i någon närliggande kommun.

 

Trygg barnpassning med utbildade nannies

Vi utbildar alla våra barnvakter inom HLR (hjärt- lungräddning), de har även genomgått vår interna nannyutbildning. Dessutom har de genomgått en noggrann bakgrundskontroll. Givetvis så har våra nannies erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare.  För oss på Hey Kiddo är det oerhört viktigt att du som förälder känner dig trygg när du anlitar oss.

 

Hämtning på förskola eller skola i Täby

Vi är vana med att hjälpa till med hämtningar på förskola eller skola. Krävs det körkort och bil för att hämta barnen så kan ni ange det som krav när ni blir kunder hos oss. Våra nannies är förstås vana att hämta syskonpar, så om de handlar om hämtningar på olika skolor så kan Hey Kiddo självklart hjälpa er. Efter hämtning så kan våra nannies se tills så att barnen får et näringsrikt mellanmål.

 

Anlita barnvakt i Täby – 3 enkla steg 

Det är enkelt att anlita en nanny i Täby med Hey Kiddo. Vi erbjuder simpla upplägg utan tillägg och avgifter. Vill du veta mer om våra barnpassningserbjudanden? Läs mer om det här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

  1. Fyll i formuläret längre ned på sidan eller ring oss på tel: 08-409 145 50
  2. Vi säkerställer era behov i ett första inledande samtal.
  3. Ni får träffa er barnvakt. Första besöket är alltid gratis

Vi har sedan tidigare sammanfattat olika barnaktiviteter som våra barnvakter i Täby gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

Fyll i kontaktformuläret nedan för barnpassning i Täby. Priser och upplägg hittar du här.

Vad kostar det att ha en nanny i Täby? 

Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny.

Sporadisk hjälp

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

Intresseanmälan

Regelbunden hjälp

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Intresseanmälan

Daglig hjälp

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan

 

Vi erbjuder barnpassning när du vill

Vi brukar säga att flexibilitet finns i vårt DNA och har alltid som ambition att kunna möta varje familjs unika behov, vare sig det gäller tider eller särskilda behov. Vissa vill ha hjälp på vardagar andra på helger eller under nätter. Det är familjen som bestämmer när ni vill ha hjälp av er nanny. Hey Kiddo Nanny tar heller inte några extraavgifter för kvällar och helger – det ska vara enkelt att förutse priset.

Boka om din nanny i Täby – utan problem

Har du haft barnpassning med en nanny så går det förstås bra att fortsätta med samma nanny (om hen kan). Vi tror att kontinuitet är viktigt för att barnen och barnvakten så få bästa möjliga relation.
Bäst är att man köper ett abonnemang om man vill vara helt säker på att man får samma nanny. I de fall er nanny blir sjuk så försöker Hey Kiddo hitta en ersättare om ni önskar.

Barnpassning för barn med särskilda behov

Hey Kiddo har stor erfarenhet av att hjälpa barn med särskilda behov, som till exempel ADHD och  olika typer av autism. Vi har även flertalet barnvakter som har praktiskt erfarenhet.
Som förälder till barn med funktionsnedsättningar är det vanligt att känna en oro för att ta hjälp av nanny. Men du kan vara lugn, vi är vana med att ta hand om alla typer av barn.