Barnvakt Nacka | Barnpassning i Nacka | Hey Kiddo

Aktiv barnpassning med utbildad barnvakt

Hitta en trygg och rolig nanny som gör livspusslet till en barnlek

Kom igång med barnvakt!

På jakt efter Nanny i Nacka?

Hey Kiddo erbjuder barnpassning med utbildade nannies i hela Stockholm men vi har en stor kundbas i just Nacka. Även intresset för vår läxhjälp via systerföretaget Studybuddy är eftertraktat. Många föräldrar vill ha hjälp med hämtning från förskola eller skolan, men även med hjälp att följa med barnen till olika idrottsaktiviteter. När det kommer till utomhuslek så tar våra nannies i Nacka gärna barnen till någon lekpark eller till deras egna fritidsaktiviteter.

Regelbunden hjälp

Ca. 155 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Räkna ut ditt pris

Sporadisk hjälp

Ca. 219 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig på jobbet. 

Räkna ut ditt pris

Daglig hjälp

Ca. 146 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Räkna ut ditt pris

Aktiv barnpassning i Nacka

Vi har en passion för att hitta på aktiviteter med barnen. Och vi utgår alltid från det enskilda barnets egna intressen. En aktivitet behöver ju inte vara fotboll eller kurragömma, det kan likväl vara målning, matlagning eller sång och dans. Vi informerar alltid våra nannies i matchningsprocessen om barnets intresse för att försäkra oss om att det kan tillgodoses. Följ gärna Nannybloggen för mer information om vad våra barnvakter hittar på med sina barn i Nacka.

Vi finns i hela Nacka

Hey Kiddo Nanny erbjuder barnpassning i hela Nacka och närliggande orter som Saltsjöbaden, Sicklaön, Älta, Kummelnäs, Boo och Värmdö. Vi försöker alltid hitta en nanny som bor relativt nära familjen de ska hjälpa. Dels för att hålla ner restider men även för att det öppnar upp för en flexiblare barnpassning för familj och nanny i Nacka.

Trygg barnpassning med utbildade nannies

Vi utbildar alla våra nannies i Nacka inom HLR (hjärt- lungräddning), de har även genomgått vår interna nanny-utbildning. Dessutom har de genomgått en noggrann bakgrundskontroll. Givetvis så har våra nannies erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare.  För oss på Hey Kiddo Nanny är det oerhört viktigt att du som förälder känner dig trygg när du anlitar oss.

Vad kostar barnpassning?
Pris för barnvakt i Nacka

Samtliga priser som visas på sidan är exempel baserat på olika behov och upplägg, inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen med er barnvakt är alltid kostnadsfri, så att du som förälder och ditt barn får chansen att lära känna er nanny. Räkna ut ditt pris för barnvakt via vår kostkalkylator.

Så förenklar vi ditt livspussel med en nanny:

01

Behovsanalys och upplägg

Skicka in en kostnadsfri intresseanmälan om barnpassning. En av våra specialister kontaktar dig och tar kompletterande information. Baserat på era önskemål och behov så påbörjar vi vår matchningsprocess.

02

Urval och presentation

Vårt dedikerade team väljer ut den mest passande barnvakten och presenterar kandidaten för er. Processen tar ca 1 vecka. Samtliga barnvakter från Hey Kiddo är noggrant rekryterade och utbildade. Trygghet för både barn och förälder är alltid vårt främsta fokus.

03

Gratis prova-på-träff

Nu får ni träffa er barnvakt på en kostnadsfri prova-på-träff. Där lär ni känna varandra och går igenom vilka rutiner som gäller i er familj. Er kontaktperson från kontoret stämmer sedan av att allt kändes bra och bekräftar upplägg via telefon. Nu börjar livet med Hey Kiddo!

barnvakt-nacka

Nanny i Nacka som hämtar på förskola

Vi är vana med att hjälpa till med hämtningar på förskola eller skola i Nacka. Krävs det körkort och bil för att hämta barnen så kan ni ange det som krav när ni blir kunder hos oss. Våra nannies är förstås vana att hämta syskonpar, så om de handlar om hämtningar på olika skolor så kan Hey Kiddo självklart hjälpa er. Efter hämtning så kan våra nannies se tills så att barnen får ett näringsrikt mellanmål.

Barnpassning för barn med särskilda behov

Har ditt barn särskilda behov eller finns det någon sjukdom eller diagnos som vi behöver veta om? Prata med vår kundtjänst så hjälper vi till att hitta en barnvakt i Nacka som antingen har rätt erfarenhet eller kunskap. Alla barn är unika och vi är vana med att hjälpa barn med särskilda behov.

Intresseanmälan