Barnvakt Nacka | Barnpassning i Nacka | Hey Kiddo

Barnvakt i Nacka med Hey Kiddo

Nanny Nacka

På jakt efter Nanny i Nacka? Hey Kiddo erbjuder barnpassning med utbildade nannies i hela Stockholm men vi har en stor kundbas i just Nacka. Även intresset för vår läxhjälp via systerföretaget Studybuddy är eftertraktat. Många föräldrar vill ha hjälp med hämtning från förskola eller skolan, men även med hjälp att följa med barnen till olika idrottsaktiviteter. När det kommer till utomhuslek så tar våra nannies i Nacka gärna barnen till någon lekpark eller till deras egna fritidsaktiviteter.

Aktiv barnpassning i Nacka

Vi har en passion för att hitta på aktiviteter med barnen. Och vi utgår alltid från det enskilda barnets egna intressen. En aktivitet behöver ju inte vara fotboll eller kurragömma, det kan likväl vara målning, matlagning eller sång och dans. Vi informerar alltid våra nannies i matchningsprocessen om barnets intresse för att försäkra oss om att det kan tillgodoses. Följ gärna Nannybloggen för mer information om vad våra barnvakter hittar på med sina barn i Nacka.

Vi finns i hela Nacka

Hey Kiddo Nanny erbjuder barnpassning i hela Nacka och närliggande orter som Saltsjöbaden, Sicklaön, Älta, Kummelnäs, Boo och Värmdö. Vi försöker alltid hitta en nanny som bor relativt nära familjen de ska hjälpa. Dels för att hålla ner restider men även för att det öppnar upp för en flexiblare barnpassning för familj och nanny i Nacka. 

Trygg barnpassning med utbildade nannies

Vi utbildar alla våra nannies i Nacka inom HLR (hjärt- lungräddning), de har även genomgått vår interna nanny-utbildning. Dessutom har de genomgått en noggrann bakgrundskontroll. Givetvis så har våra nannies erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare.  För oss på Hey Kiddo Nanny är det oerhört viktigt att du som förälder känner dig trygg när du anlitar oss.

Barnpassning pris – Vad kostar det att ha en nanny? 

Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny. 

Sporadisk hjälp

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det har kört ihop sig på jobbet. 

Få gratis prisförslag

Regelbunden hjälp

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Få gratis prisförslag

Daglig hjälp

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Få gratis prisförslag

barnvakt nacka

 

Anlita nanny i Nacka – 3 enkla steg

Det är enkelt att anlita en nanny i Nacka med Hey Kiddo. Vi erbjuder simpla upplägg utan tillägg och avgifter. Vill du veta mer om våra barnpassningserbjudanden? Läs mer om det här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

  1. Fyll i formuläret längre ned på sidan eller ring oss på tel: 08-409 145 50
  2. Vi säkerställer era behov i ett första inledande samtal.
  3. Ni får träffa er barnvakt. Första besöket är alltid gratis

Fyll i kontaktformuläret nedan för barnpassning i Nacka. Priser och upplägg hittar du här.

 

Nanny i Nacka som hämtar på förskola

Vi är vana med att hjälpa till med hämtningar på förskola eller skola i Nacka. Krävs det körkort och bil för att hämta barnen så kan ni ange det som krav när ni blir kunder hos oss. Våra nannies är förstås vana att hämta syskonpar, så om de handlar om hämtningar på olika skolor så kan Hey Kiddo självklart hjälpa er. Efter hämtning så kan våra nannies se tills så att barnen får et näringsrikt mellanmål.

Barnpassning för barn med särskilda behov

Har ditt barn särskilda behov eller finns det någon sjukdom eller diagnos som vi behöver veta om? Prata med vår kundtjänst så hjälper vi till att hitta en barnvakt i Nacka som antingen har rätt erfarenhet eller kunskap. Alla barn är unika och vi är vana med att hjälpa barn med särskilda behov.

Säkerhetsutbildad nanny – fr 135 kr/h

Få prisförslag