Barnvakt i Uppsala – Trygg Barnpassning

Barnvakt i Uppsala

Anlita en nanny för trygg och rolig barnpassning

Kostnadsfri intresseanmälan

Hitta Barnvakt i Uppsala

Behöver du en barnvakt i Uppsala? Då har du hittat helt rätt! Hey Kiddo är det trygga valet för dig som behöver hjälp med barnpassning. Att anlita en nanny från Hey Kiddo i Uppsala innebär att du och ditt barn får en utbildad, lekfull och engagerad barnvakt som hjälper er att få ihop vardagspusslet – oavsett om ni behöver sporadiskt hjälp av en nanny eller regelbunden barnpassning.

Våra barnvakter har genomgått en noggrann rekryteringsprocess, en omfattande bakgrundskontroll och har en godkänd utbildning i barnsäkerhet samt hjärt- och lungräddning. För oss är trygghet av högsta prioritet, följt av att man som barn ska få en aktiv tillvaro med sin barnvakt. Vi strävar alltid efter att göra varje barnpassning aktiv, rolig och utvecklande.

Priser & Upplägg

Regelbunden hjälp

fr. 173 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Intresseanmälan

Sporadisk hjälp

fr. 237 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig på jobbet. 

Intresseanmälan

Daglig hjälp

fr. 164 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan

Barnpassning i Uppsala

Vi förespråkar en aktiv barnpassning. Det innebär att när du bokar en barnvakt i Uppsala från oss på Hey Kiddo vet du att ditt barn får leka, pyssla eller aktivera sig på det sätt som passar just hen. Det är inte en iPad eller tv-skärm som gör jobbet, det är en engagerad nanny. På så vis försöker vi alltid göra vår barnpassning till ett roligt inslag i er vardag – så att du som förälder får avlastning medan barnet får en rolig stund med sin barnvakt.

Redan i matchningsprocessen mellan er familj och den nanny vi presenterar för er så informerar vi om barnets intressen, för att försäkra oss om att de kan mötas. Dessutom är alltid första träffen kostnadsfri, så att ni har chansen att lära känna er tilltänkta nanny innan första barnpassning-passet äger rum. Det kallar vi 100% nöjd kund-garanti.

Vi känner till ditt område!

Vi på Hey Kiddo erbjuder barnpassning i hela Uppsala. Våra barnvakter hjälper kunder i Luthagen, Svartbäcken, Tuna Backar, Fålhagen, Kåbo och Nyby/Gamla Uppsala för att nämna några områden. 

För att göra det så smidigt som möjligt försöker vi alltid hitta en barnvakt i Uppsala som bor relativt nära den familj som de ska hjälpa, så att restiden inte blir allt för lång samt att de känner till området. Det öppnar även upp för en ännu mer flexibel barnpassning, om ni exempelvis skulle behöva lite extra hjälp på kort varsel.

Vad kostar barnvakt i Uppsala?

Att få hjälp med barnpassning ska vara enkelt, tryggt och prisvärt. Därför har vi olika upplägg, med varierande pris, för att man ska kunna hitta en lösning som passar. Alla våra priser presenteras inklusive RUT-avdrag (du kan vara lugn, vi löser självklart all tråkig administration). Om du vill läsa mer om vad det kostar med barnvakt, våra priser och olika upplägg kan du klicka på länken. Här nedanför så presenteras en överblick av våra priser.

  • Daglig barnpassning kostar: från 164 kronor i timmen.
  • Regelbunden barnpassning kostar: från 173 kronor i timmen.
  • Sporadisk barnpassning kostar: från 237 kronor i timmen.

 

Intresseanmälan

Så förenklar vi ditt livspussel med en nanny:

01

Behovsanalys och upplägg

Skicka in en kostnadsfri intresseanmälan om barnpassning. En av våra specialister kontaktar dig och tar kompletterande information. Baserat på era önskemål och behov så påbörjar vi vår matchningsprocess.

02

Urval och presentation

Vårt dedikerade team väljer ut den mest passande barnvakten och presenterar kandidaten för er. Processen tar ca 1 vecka. Samtliga barnvakter från Hey Kiddo är noggrant rekryterade och utbildade. Trygghet för både barn och förälder är alltid vårt främsta fokus.

03

Gratis prova-på-träff

Nu får ni träffa er barnvakt på en kostnadsfri prova-på-träff. Där lär ni känna varandra och går igenom vilka rutiner som gäller i er familj. Er kontaktperson från kontoret stämmer sedan av att allt kändes bra och bekräftar upplägg via telefon. Nu börjar livet med Hey Kiddo!

Hjälp med att hämta
på förskola i Uppsala

Behöver du hjälp med att hämta från förskolan? Det är du inte ensam om! Att hämta barn från förskolan eller skolan är ett vanligt inslag i arbetet för våra nannies i Uppsala. Krävs det körkort och bil för att hämta ditt barn så kan ni ange det som ett specifikt önskemål när ni blir kunder hos oss – så löser vi självklart det! Våra barnvakter är dessutom vana vid att hämta syskonpar, så om de handlar om hämtningar på olika skolor så kan vi självklart hjälpa er med det också. Efter hämtning från förskolan så kan våra nannies se till så att barnen får ett näringsrikt mellanmål innan det är dags för lek och bus.

Barnvakt för barn
med särskilda behov

Har ditt barn särskilda behov eller finns det någon sjukdom eller diagnos som vi behöver känns till? Prata med vår kundtjänst så hjälper vi till att hitta en barnvakt i Uppsala som antingen har rätt erfarenhet av andra barn med samma eller liknande behov. Alla barn är unika och vi är vana vid att hjälpa familjer och barn med särskilda behov.

Intresseanmälan