Familjen skaffade en egen nanny: ”Äntligen går vardagen ihop”

Familjen skaffade en egen nanny: ”Äntligen går vardagen ihop”

native-nanny-ny

Familjen Berggren har under det senaste året anlitat en nanny från Hey Kiddo – för att underlätta livspusslet som aldrig riktigt gick ihop. Nu kan familjen fokusera på det som är roligt i stället. Glada föräldrar skapar helt enkelt glada barn.

Upplever du ibland att det är nästintill praktiskt omöjligt att hinna allt som ska göras efter en lång jobbdag? Med ett fullspäckat schema räcker tiden inte alltid till för att hämta och lämna barnen från både skola och fritidsaktiviteter – då kan lösningen vara att anlita en pålitlig barnvakt från Hey Kiddo.

– Det är en lättnad för mig och min partner som jobbar sena timmar. Efter jobbet vet jag att mitt barn har fått mellanmål och inte skriker av hunger, säger förälder Erik Berggren.

Familjelivet kan ibland kännas som en olöslig ekvation, med lite hjälp på traven av en nanny blir vardagen mycket lättare. Något som är säkert är att barn mår bättre av närvarande föräldrar som inte är sönderstressade. Därför hjälper Hey Kiddo’s barnvakter familjer i hela Sverige att spendera mer kvalitetstid tillsammans – där resultatet är starka familjerelationer.

– När vi bestämde oss för att anlita en nanny var Hey Kiddo vårt första val. Förutom en exceptionell kundservice är vi så nöjda med vår matchning. De lyssnade på våra önskemål och behov och hela processen har varit snabb och smidigt. Exempelvis ville vi gärna att vår nanny gillade att måla och vara kreativ – eftersom vår son är en kreativ själ. Nu efter många timmars barnpassning har de målat och ritat fina teckningar som vi hängt upp i sonens rum.

Att kunna lita på sin nanny är A och O. Hey Kiddo genomför därför alltid noggranna rekryteringsprocesser för alla nya nannies. Självklart genomförs det bakgrundskontroller, internutbildningar inom aktiv barnpassning och en grundkurs i Hjärt- och Lungräddning. Förutom en stor passion för barn och lek är alla Hey Kiddo’s nannies positiva och ansvarsfulla.

– Som förälder blir jag glad av att se mitt barn stimuleras och aktiveras med vår nanny. Ibland är de ute i parken, bakar i köket eller lägger pussel. Jag ser hur mitt barn utvecklas framför mina ögon och det gör mig stolt, säger Erik.

Flexibilitet när livet kommer i mellan. Familjens första möte med deras nya nanny var under Halloween. Plötsligt blev föräldrarna bjudna på en kuslig halloweenfest utan sin son. Med mor- och farföräldrar i en annan ort och upptagna vänner behövde de snabbt en lösning. Då valde de att kontakta Hey Kiddo. Efter första mötet trivdes nannyn med familjen så pass bra tillsammans att de valde att ändra deras abonnemang till regelbunden barnpassning.

– Det är fantastiskt hur flexibla Hey Kiddo är som företag. Vi ville börja försiktigt för att vänja vår son med en ny person i hans liv, men sedan dess har vi valt att fortsätta löpande. Livspusslet är ingen enkel match – men det är enkelt med en nanny från Hey Kiddo, skrattar Erik.

Dags att skaffa en nanny?
Gör en intresseanmälan – få första tillfället gratis!

  Barnpassning pris – Vad kostar det att ha en nanny? 

  Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny.

   

  Sporadisk hjälp

  fr. 170 kr

  För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

  Intresseanmälan

  Regelbunden hjälp

  fr. 145 kr

  För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

  Intresseanmälan

  Daglig hjälp

  fr. 135 kr

  För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

  Intresseanmälan

   

   

  Läs mer:

  Barnvakt Östermalm
  Barnvakt Danderyd
  Barnvakt Vasastan
  Barnvakt Kungsholmen
  Barnvakt  Södermalm
  Barnvakt Stockholm
  Barnvakt Göteborg
  Barnvakt Huddinge
  Barnvakt Täby