För företag

Barnvakt för företag. Visste du att vi kan hjälpa era anställda med vardagspusslet? Vi vågar nästan lova att det är en förmån som uppskattas mer än något friskvårdsbidrag i världen. Dessutom höjer ni som företag er effektivitet och bidrar till en mer stressfri arbetsmiljö.

VAB

Ibland kan den där kinesiska inköparen ha svårt att förstå konceptet med ett plötsligt inställt möte på grund av VAB. Då kan vi på Hey Kiddo hjälpa till med barnpassning för företag. Vi förstår. Och våra barnvakter står alltid redo.

Skollov

Varken industrin eller näringslivet har som vana att stänga ner under hela sommarlovet eller under förskolans planeringsdagar. Det gör inte heller vi på Hey Kiddo. Kontakta oss om ni vill hjälpa era anställda med en nanny när deras barn måste vara hemma från förskolan/skolan.

Kontinuerlig hjälp

Det är inte ovanligt att föräldrar under perioder har svårt att få ihop vardagsspusslet. Låt oss hjälp till med hämtningar/lämningar och frigör tid för era anställda. Vi tar fram ett skräddarsytt förslag på upplägg med barnvakt som passar just er.

Nannys till företagsevent

Ska ni ha en julfest eller en konferens med jobbet och bjuda in familjerna? Då kan ni anlita en nanny som hjälper till med barnpassningen.

För frågor gällande skatteregler så går det bra att kontakta ekonomi@heykiddo.se

Barnpassning företag

Säkerhetsutbildad nanny – fr 135 kr/h

Få prisförslag