Hämtning på förskola – nannys och barnpassning

Hämtning på förskola - nannys och barnpassning

Att få ihop livspusslet som småbarnsförälder är inte alltid en barnlek. I synnerhet under intensiva perioder på jobbet så kan det ofta kännas som att timmarna inte räcker till. Vi kan hjälpa till genom att erbjuda hämtning på förskola och skola.

”9 av 10 småbarnsföräldrar känner stress i samband med hämtning på förskola”

En stor del av våra kunder vittnar om att det är hämtningar på förskola/skola som orsakar mest stress i vardagen. Faktum är att nio av tio småbarnsföräldrar upplever stress i samband med hämtning på förskola. Stressen kan i sin tur leda till att man som förälder inte får energin att räcka till, vilket kan påverka hela livet negativt.

  • Hjälp med hämtning på förskola och skola
  • Våra nannys ordnar med mellanmål och vardagsbestyr
  • Få kontinuerlig eller sporadisk barnpassning
  • Från 135 kr/h med RUT-avdrag

Hey Kiddo hjälper många familjer med hämtning på förskola eller skola. När barnen är hemma så hjälp våra nannys förstås till med att ordna med mellanmål och andra vardagsbestyr. Vi kan även hjälpa till att ta barnen till olika fritidsaktiviteter. Hur ofta familjerna vill ha hjälp skiljer sig, vissa familjer vill ha hjälp femdagar i veckan medans andra vill ha hjälp någon gång i månaden. Här kan du läsa mer om våra olika upplägg för barnpassning.

För våra nannys är det en självklarhet att barnpassningen ska bli rolig och givande för barnet. Vi strävar efter att alla mötena med barnen ska vara så aktiva och lekfulla som möjligt. Dessutom matchar vi alltid våra nannys och barn efter personlighet. Här ser du exempel på vad vi brukar hitta på med barnen.

Alla våra nannys är förstås utbildade i hjärt- och lungräddning. Vi jobbar även kontinuerligt med att sprida information om eventuella faror i hemmet. Om ni vill veta mer hur vi jobbar med säkerhet, kontakta oss på info@heykiddo.se

Intresseanmälan

    Barnpassning – fr 135 kr/h

    Bli kund