Hey Kiddo Nanny hjälper Sofia med barnens hämtningar: ”Stressen är som bortblåst”

Hey Kiddo Nanny hjälper Sofia med barnens hämtningar: ”Stressen är som bortblåst”

hämtning förskola

När vardagspusslet var som värst tog Sofia hjälp av Hey Kiddo. Nu får hon hjälp med hämtningar på förskolan tre gånger i veckan. 

Innan Sofia, 34, kontaktade barnpassningsföretaget Hey Kiddo fanns det sällan tid för att ta hand om sin hälsa eller sitt välmående. Hon saknade träningspassen, fikaträffarna med väninnorna och att gå på bio på helgerna. Till slut blev det så illa att hon inte ens orkade leka med sina barn i parken. Men Sofia var inte ensam, hon kände till andra småbarnsföräldrar i liknande livssituation.

– Min bästa vän var lika stressad som jag men hon hittade en lösning som fungerade perfekt för deras familj. Det var också hon som rekommenderade Hey Kiddo till mig. Jag visste att de var väldigt nöjda med barnens nanny och det var dags för mig att prova, berättar Sofia.

Vill du också ha en nanny? Gör en intresseanmälan här.

Nu när Sofia och familjen får avlastning från den nya barnvakten, känns det lättare att orka med och njuta av livet. Gamla intressen, vänskapsrelationer och de efterlängtade träningspassen som hade lagts på hyllan får nu tid och rum att utövas. Hon känner sig helt enkelt starkare invändigt och utvändigt. Hon ser även hur barnen trivs med deras nanny som hittar på roliga lekar, kreativa övningar och barnvänliga måltider.

– För barnen är det både roligt och utvecklande att tillbringa tid med en nanny från Hey Kiddo. Jag vet att det är ett tryggt och säkert företag, jag behöver inte oroa mig för att mina barn ska skada sig eller ha tråkigt. Det är såklart av största prioritet för mig som mamma.

I över ett halvår har familjen tagit hjälp med barnpassning från Hey Kiddo, Sofia hade inte kunnat vara nöjdare. Hon kommer precis som sin väninna, uppmana andra stressade småbarnsföräldrar att ta hjälp när vardagspusslet inte riktigt går ihop.

– Utan vår nanny hade jag nog kollapsat, eller behövt gå ner i arbetstid. Något som inte var ett alternativ för mig eftersom jag älskar mitt jobb. Regelbunden barnpassning med Hey Kiddo var det bästa beslutet jag tagit på länge, avslutar Sofia.

 

Vill du också ha hjälp av en nanny? Gör en intresseanmälan nedan

Sporadisk hjälp

 

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

Intresseanmälan

Regelbunden hjälp

 

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Intresseanmälan

Daglig hjälp

 

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan