Aktiv barnpassning i Danderyd med Hey Kiddo!

Aktiv barnpassning i Danderyd

Barnvakt i Danderyd med Hey kiddo!

Vi på Hey Kiddo har barnvakter i hela Stockholm men i Danderyd har vi varit stora från första dagen. Här har vi även barnflickor som jobbar mer eller mindre hela veckorna hos sina familjer.

 

Låt era barn få aktiv barnpassning i Danderyd

Våra nannies eller barnvakter (kärt barn har många namn) fokuserar på vad vi kallar för aktiv barnpassning. Det är viktigt för oss era barn aktiveras när de är med våra nannies, både fysiskt, intellektuellt men även kreativt. Givetvis beroende på barnets intresse och föräldrarnas önskemål. Vi brukar säga att det som skiljer Hey Kiddo från andra nannyföretag är vår barnpassning med fokus på aktivitet. 

Våra barnvakter i Danderyds och Djursholm tar gärna barnen till Karlsrovägens skogslekpark eller lekplatsen vid Natanael Beskows väg. Många familjer här har dock egna trädgårdar som möjliggör för lek och bus. Vi hjälper ofta till med hämtningar från skola och förskola, då brukar våra barnvakter följa dem hem och ordna med mellanmål. Därefter brukar de försöka hitta på någon form av aktivitet, beroende på barnets intresse. För lite äldre barn som behöver hjälp med läxorna så kan vi hjälpa till via vårt systerföretag Studybuddy, som även erbjuder hjälp till barn i låg- och mellanstadiet.

Trygg barnpassning med utbildade nannies

Alla våra nannies har givetvis utbildning inom HLR (hjärt- lungräddning). De har också genomgått Hey Kiddos egna nannyutbildning. Alla har även genomgått en noggrann bakgrundskontroll. Vi jobbar trots allt med det som betyder mest för dig – dina barn.

Hämtning från förskola/skola i Danderyd

Många av våra familjer i Danderyd behöver hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att barnvakten i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus. Låt oss veta vilka behov ni har så kan vi anpassa barnpassningen efter det.

Anlita barnvakt i Danderyd  i 3 enkla steg

Vi på Hey Kiddo erbjuder barnvakter med simpla upplägg utan tillägg och avgifter. Vill du veta mer om våra barnpassningserbjudanden? Läs mer om det här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

  1. Kontakta oss på tel: 08-409 145 50 Eller fyll i formuläret längre ned på sidan
  2. Vi inleder med ett första samtal för att säkerställa era behov
  3. Ni får träffa er barnvakt. Första besöket är alltid gratis


    Barnpassning pris – Vad kostar det att ha en nanny?
     

    Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny.

Sporadisk hjälp

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig på jobbet. 

Intresseanmälan

Regelbunden hjälp

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Intresseanmälan

Daglig hjälp

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan