Mall undersida

barnvakt göteborg

Är du i behov av en barnvakt i Göteborg? Vi kan hjälpa dig få extra avlastning i vardagen och tar även hand om hämtning på förskola eller skola. Hey Kiddo Nanny Göteborg erbjuder både sporadisk och regelbunden barnpassning med säkerhetsutbildade (ta bort länk till 1177) barnvakter i Göteborg. Vi tar hand om barn i alla åldrar och vi hjälper även familjer med flera barn.

 • Aktiv barnpassning i Göteborg där barnen utmanas och får röra på sig
 • Barnvakter som alltid har säkerheten i fokus.
 • Lek som affärsidé. Barnen ska uppleva barnpassningen som rolig
 • Marknadens bästa nanny pris

Trygg barnpassning i Göteborg

Säker barnpassning är A och O. Alla våra nannies är utbildade internt kring barnsäkerhet och hjärt- lungräddning.  För oss är det viktigt att du som förälder ska känna dig trygg när du anlitar en barnvakt från oss.

Många av våra familjer i Göteborg vill ha hjälp av en nanny med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus. Göteborg har många lekplatser och våra nannies tar ofta med barnen till någon av dem och leker när vädret och barnens humör tillåter.

Nyfiken på vilka typer av barnaktiviteter som vi vanligtvis anordnar i samband med barnpassningen? Vi har sammanfattat olika barnaktiviteter som vi gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål. Vi erbjuder ett pris på våra nannies i Göteborg från 135 kr/h inkl RUT-avdrag.

 

Barnvakt i Göteborg med hög kvalité

Att ha en nanny blir allt vanligare i Göteborg. Många familjer vill till exempel ha hjälp av en barnvakt med hämtningar på förskola eller skjuts till fritidsaktiviteter. Hey Kiddo har tillsammans med systerbolaget Studybuddy rekryterat hundratals duktiga barnvakter i Göteborg med omnejd. Samtliga har genomgått vår omfattande rekryteringsprocess samt genomfört adekvat säkerhetsutbildning. Allt för att du som förälder ska känna er trygga med er barnvakt.

Nanny i Göteborg med flexibilitet

 Flexibilitet finns i vårt DNA och har alltid som ambition att kunna möta varje familjs i Göteborgs unika behov, vare sig det gäller tider eller särskilda behov. Kanske behöver er barnvakt kunna tala spanska eller ha erfarenhet av barn med. ADHD?  Tillsammans med dig som förälder kan vi skräddarsy en plan för antingen kontinuerlig eller tillfällig barnvakt. Oavsett om ni vill ha hjälp vid enstaka tillfällen eller om ni vill ha en nanny på heltid så finns vi här för er.

Så väljer vi rätt nanny för dig i Göteborg!

Vi har en mycket noggrann rekryteringsprocess på Hey Kiddo i Göteborg. Först och främst har vi som krav att våra nannies har erfarenhet av att passa barn sedan tidigare. Dessutom gör vi alltid en bakgrundskontroll och försöker alltid tillmötesgå särskilda önskemål, såsom krav på körkort eller att nannyn ska tala ett speciellt språk.

När nannies gått vidare i rekryteringsprocessen så genomför vi en intervju. För oss är det viktigt att alla barnvakter är ansvarsfulla, sociala och har passion för barn.  Nästa steg är att de får genomgå Hey Kiddos grundläggande nanny-utbildning och en kurs i hjärt- och lungräddning för bebisar och större barn.

Så fort nannyn är färdigutbildad så är hen redo för att placeras hos en familj. Först tittar vi på de grundläggande kraven som placeringsort, tider och erfarenhet. Till exempel om det krävs tidigare erfarenhet av att passa flera barn åt gången eller av någon form av diagnos. Sedan försöker vi även matcha barnens personlighet och intressen med barnvaktens.

Våra professionella barnvakter i Göteborg

Våra barnvakter i Göteborg har en väldigt varierande bakgrund. Vissa studerar på gymnasiet  och jobbar som nanny på deltid medan andra har det som heltidssysselsättning. En del har erfarenhet av barn med diagnoser och vissa av dem talar flera andra språk flytande. Men  framför allt är det ansvarsfulla personer som brinner för barn. De är handplockade av våra professionella rekryterare och har genomgått utbildning i hjärt- och lungräddning. Som kund i Göteborg har du även möjlighet att träffa er nanny en gång tillsammans med barnet innan uppdraget kommer igång  – helt kostnadsfritt!

Intresseanmälan Nanny Göteborg

  Vanligt ställda frågor om barnpassning i Göteborg:

  Vad kostar en nanny i Göteborg efter RUT?

  Priser för barnvakt varierar beroende på hur ofta och hur många timmar ni har er nanny.
  Hey Kiddos lägsta pris är 135 kr/h efter RUT-avdrag. Det är vi som leverantör som sköter all tråkig administration kring RUT. Här kan du se våra priser i detalj.

  Jag eftersöker en trygg barnvakt i Göteborg. Gör ni bakgrundskontroller av era nannies?

  Vi genomför alltid bakgrundskontroller på alla våra nannies och har nolltolerans mot eventuella prickar i belastningsregistret. Eftersom vi jobbar med barn så är vi enormt noggranna med denna princip.

  Erbjuder ni barnpassning i Göteborg på helger, kvällar och/eller nätter?

  Ja, vi erbjuder barnpassning när du vill. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med en dagishämtning eller om du vill gå på en date night på en lördagkväll. Vi tar heller inte extra betalt för kvällar eller helger.

  Kan vi få alltid få samma nanny i Göteborg?

  Absolut, det kan man. Givetvis kan barnpassningen ibland krocka med nannies privata schema, så det är alltid bra att boka in barnvakten god tid. Skulle det dyka upp problem så hjälper vi gärna till med att hitta en vikarie.

  Har ni barnpassning för barn med särskilda behov?

  Det har vi ofta men inte alltid. Dock så ser vi att vår grundläggande utbildning oftast räcker bra. Om ett barn till exempel har ADHD så får alltid nannyn rådgivning från våra specialister på huvudkontoret. Det är också viktigt att du som förälder informerar barnvakten om barnens särskilda behov – så hen kan hjälpa till på bästa sätt.

   

  Läs mer:

  Nanny Malmö
  Barnvakt Östermalm
  Barnvakt Danderyd
  Barnvakt Vasastan
  Barnvakt Kungsholmen
  Barnvakt  Södermalm
  Barnvakt Stockholm
  Barnvakt Huddinge