Mamma Clara om barnpassningen: “Vardagslyx att ha date-night efter jobbet ibland”

Mamma Clara om barnpassningen: “Vardagslyx att ha date-night efter jobbet ibland”

barnpassning-efter-jobbet

Pressen över att vara en perfekt förälder kan till slut gå ut över förhållandet. Ibland behöver föräldrar ensamtid att bygga på sin relation – utan hungriga och gnälliga barn. Därför bestämde sig mamma Clara att anlita en nanny från Hey Kiddo förra året.  

Familjelivet kan ibland kännas som en olöslig ekvation, men med lite hjälp på traven av en nanny blir vardagen mycket lättare. Något som är säkert är att barn mår bättre av närvarande föräldrar som inte är sönderstressade. Därför hjälper Hey Kiddo’s barnvakter familjer i hela Sverige att spendera mer kvalitetstid tillsammans – där resultatet är starka familjerelationer.

– När vi bestämde oss för att anlita en nanny var Hey Kiddo vårt första val. De lyssnade på våra önskemål och hela processen har varit snabb och smidigt. Exempelvis ville vi gärna att vår nanny gillade att måla och vara kreativ, eftersom vår son är en kreativ själ. Nu efter många timmars barnpassning har de målat och ritat fina teckningar som vi hängt upp i sonens rum, berättar Clara.

Att kunna lita på sin nanny är A och O. Hey Kiddo genomför därför alltid noggranna rekryteringsprocesser för alla nya nannies. Självklart genomförs det bakgrundskontroller, men även säkerhetsutbildningar inom aktiv barnpassning och en grundkurs i Hjärt- och Lungräddning.

– Som förälder blir jag glad av att se mitt barn stimuleras och aktiveras med vår nanny. Ibland är de ute i parken, bakar i köket eller lägger pussel. Jag ser hur mitt barn utvecklas framför mina ögon och det gör mig stolt, säger Clara.

Flexibilitet när livet kommer i mellan. Clara och hennes sambo blev bortbjudna på middag men hade ingen som kunde passa deras son. Då valde de att kontakta Hey Kiddo. Efter första mötet trivdes nannyn med familjen så pass bra att de valde att ändra deras abonnemang till regelbunden barnpassning.

– Det är fantastiskt hur flexibla Hey Kiddo är som företag. Vi ville börja försiktigt för att vänja vår son med en ny person i hans liv, men sedan dess har vi valt att fortsätta löpande. Livspusslet är ingen enkel match – men det är enkelt med en nanny från Hey Kiddo, skrattar Clara.

 

Dags att skaffa en nanny?
Gör en intresseanmälan – få första tillfället gratis!

  Barnpassning pris – Vad kostar det att ha en nanny? 

  Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny.

   

  Sporadisk hjälp

  fr. 170 kr

  För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

  Intresseanmälan

  Regelbunden hjälp

  fr. 145 kr

  För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

  Intresseanmälan

  Daglig hjälp

  fr. 135 kr

  För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

  Intresseanmälan

   

  Läs mer:

  Barnvakt Östermalm
  Barnvakt Danderyd
  Barnvakt Vasastan
  Barnvakt Kungsholmen
  Barnvakt  Södermalm
  Barnvakt Stockholm
  Barnvakt Göteborg
  Barnvakt Huddinge
  Barnvakt Täby