Nanny Kungsholmen

aktiv barnpassning kungsholmen

Aktiv barnpassning på Kungsholmen. Hey Kiddo har faktiskt sitt säte på just Kungsholmen. Även fast våra nannies i Stockholm är utspridda över samtliga stadsdelar så har vi ett speciellt band till fina Kungsholmen. Här finns det också massa roliga aktiviteter att hitta på när väder och humör tillåter! Lekparken i Rålambshovsparken, ”Rålis” är en favorit, likaså Kristinebergs slottspark. Om barnet önskar så finns det även möjlighet att idrotta vid Stadshagen IP eller bara ta en skön promenad längst Norra Mälarstrand.

 • Aktiv barnpassning som får barnen att må bra
 • Alltid med säkerheten i centrum. Alla våra nannies är utbildade inom barnsäkerhet och hjärt- och lungräddning
 • Skoj som affärsvärde. Vi vill att barnen ska uppleva barnpassningen som rolig – det är faktiskt en av våra viktigaste ”KPI:er”

Många av våra familjer på Kungsholmen vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus. Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

Fyll i kontaktformuläret nedan för barnvakt på Kungsholmen. Priser och upplägg hittar du här.

Utbildade nannies – Barnpassning med trygghet

Alla våra barnvakter på Kungsholmen är självklart utbildade inom HLR (hjärt- lungräddning). De har även genomgått vår egna nannyutbildning och har genomgått en noggrann bakgrundskontroll. Givetvis så har de även erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare.  För oss på Hey Kiddo är det oerhört viktigt att du som förälder känner dig trygg när du anlitar oss.

 

Intresseanmälan Nanny Kungsholmen

   

  Läs mer:

  Barnvakt Östermalm
  Barnvakt Danderyd
  Barnvakt Vasastan
  Barnvakt  Södermalm
  Barnvakt Stockholm
  Barnvakt Göteborg
  Barnvakt Huddinge
  Nanny Kungsholmen