Nanny Huddinge

Barnpassning Huddinge

Barnpassning i Huddinge. Hey Kiddo har barnvakter över hela Stockholm, inte minst i Huddinge där vi passar barn åt flera familjer! För många familjer löser vi hämtning på dagis en eller flera dagar i veckan och då brukar vår nanny ta med barnen till någon rolig lekplats på vägen hem innan vi går hem och fixar mellis tillsammans med barnen.

För de äldre barnen packar vi väskan inför aktiviteterna och kan lösa hämtning och lämning även där. Våra nannies kan laga mat och följer självklart era läggrutiner om ni kommer hem sent.

Andra familjer hjälper vi mer sporadiskt, t. ex för att ni som föräldrar ska kunna unna er en date night ibland. Även i dessa fall är det samma noggrant utvalda nanny som kommer varje gång. Vi är helt öppna med våra priser, som är mycket förmånliga.

Våra nannies har stenkoll på Huddinge. Med en nanny i Huddinge från Hey Kiddo får barnen leka av sig och höra fantasifulla berättelser om den nordiska mytologin i Vårby Herrgårdspark när vädret tillåter. På konstverkstan på Fullersta gård  får kreativiteten flöda och här finns roliga aktiviteter för barn i alla åldrar.  Det finns alltid något kul att göra och när kreativiteten tryter är det perfekt att Huddinge kommun tagit fram kom och lek, en superbra guide till alla parker och lekplatser.

Lämna intresseanmälan nu

Trygghet

Alla våra nannies är noggrant utvalda och har under vår intervjuprocess fått påvisa att de är ansvarsfulla, har rätt attityd och att de brinner för att passa barn. Vi vet vilka intressen och erfarenheter alla våra nannies har och kan därför matcha din familj med den mest lämpade nannyn för just er. Alla nannies genomgår dessutom en kurs inom Barn-HLR på huvudkontoret på Kungsholmen, där vi också utbildar våra nannies inom barnsäkerhet. Här skiljer vi oss från många mindre seriösa aktörer, som endast ”utbildar” sina nannies genom en youtubefilm.

Vi tar ett helhetsansvar och finns här för din familj. Ska er nanny på semester löser vi självklart en inhoppare och alla våra abonnemang går att pausa när ni själva ska bort.

Trots höga krav, professionell kundtjänst och schyssta villkor för våra nannies kan vi erbjuda det lägsta priset på barnpassning i Huddinge. Vi har inga finstilta avgifter eller annat trams – what you see is what you get. Här är våra priser.

Vi bjuder dessutom på den första träffen när ni lär känna er nanny!

Intresseanmälan aktiv barnpassning i Huddinge

   

  Läs mer:

  Barnvakt Östermalm
  Barnvakt Danderyd
  Barnvakt Vasastan
  Barnvakt Kungsholmen
  Barnvakt  Södermalm
  Barnvakt Stockholm
  Barnvakt Göteborg
  Barnvakt Huddinge