Barnvakt Malmö – Barnpassning med Nanny

Nanny i Malmö

Vi på Hey Kiddo är väletablerade i Malmö och passar barn i alla åldrar, i och alla stadsdelar. Vi finns kring Möllan och hela centrala Malmö, men även i Västra Hamnen och i villaområden som Kirseberg, Limhamn och Bunkeflo. Kort och gott finns vi i hela Malmö med omnejd.  

Behöver ni en långsiktig nanny som kontinuerligt hämtar på förskolan i Värnhem kan vi fixa det, men vi kan också tillhandahålla flera nannies som tar hand om en hel flock barn under 40-årsfesten i Ljunghusen. Oavsett situation hjälper vi er.


Alltid hos Hey Kiddo Nanny i Malmö
 

 • Låga och transparenta priser 
 • Bakgrundskontroll och HLR-utbildning för barnvakter  
 • Handplockad nanny efter era behov 
 • Vänliga medarbetare och proffsig kundtjänst 

malmö barnpassning


Vad kostar barnpassning?
Pris för barnvakt i Malmö

 

Sporadisk hjälp

Ca. 237 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig på jobbet. 

Räkna ut ditt pris

Regelbunden hjälp

fr. 173 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Räkna ut ditt pris

Daglig hjälp

fr. 164 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Räkna ut ditt pris

 

Intresseanmälan Nanny Malmö

   

  Vem är barnvakterna hos Hey Kiddo i Malmö? 

  Vi anställer barnvakter som är 16 år och äldre. Vi har ambitiösa gymnasister som jobbar ett par timmar i veckan med en eller flera familjer, men vi har också barnvakter som jobbar heltid med en och samma familj.  

  Oavsett vilken nanny ni får kan ni vara säkra på att hon (ja det är fortfarande oftast en hon) uppfyller våra högt ställda krav.  Vi väljer varsamt ut våra anställda i Malmö med omnejd. Vi screenar CVs, intervjuar, bakgrundskollar alla barnvakter innan anställning och vi utbildar dessutom alla inom barn-HLR. Våra anställda har många namn: barnvakt, barnflicka och nanny, men innebörden är densamma och kraven är alltid högt ställda.  

   

  Så väljer vi ut er nanny i Malmö 

  Som kund hos oss får ni alltid en handplockad barnvakt som passar just er familj. Efter att ni gjort en intresseanmälan här kommer vi höra av oss för att ställa fler frågor om er familjesituation. Tid, dag(ar), plats, ålder, matrutiner och övriga önskemål stämmer vi av. Sen påbörjar vi vår matchningsprocess där vi väljer ut den mest lämpade nannyn för just er.  

  Efter ett par dagar hör vi av oss för att presentera den barnvakt vi handplockat åt er. Efter att ni tackat ja får ni träffas på en kostnadsfri första träff där ni lär känna varandra. Efter denna träff hör vi av oss igen från huvudkontoret för att säkerställa att allt känns bra – sen fortsätter barnpassningen enligt plan.  

   

  barnvakt malmö

   

  Vanligt ställda frågor om barnvakt i Malmö:

  Hur mycket kostar en barnvakt Malmö ?

  Samtliga priser som visas på sidan är exempel baserat på olika behov och upplägg, inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen med er barnvakt är alltid kostnadsfri, så att du som förälder och ditt barn får chansen att lära känna er nanny. Räkna ut ditt pris för barnvakt via vår kostkalkylator.

  Jag vill ha en trygg nanny i Malmö. Genomför ni bakgrundskontroller av era barnvakter?

  Ja, vi genomför alltid bakgrundskontroller på alla våra barnvakter i Malmö och har nolltolerans mot eventuella prickar i belastningsregistret. Eftersom vi jobbar med barn så är vi enormt noggranna med denna princip.

  Erbjuder ni barnpassning i Malmö på helger, kvällar och/eller nätter?

  Ja, vi erbjuder barnpassning när du vill. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med en dagishämtning eller om du vill gå på en date night på en lördagkväll. Vi tar heller inte extra betalt för kvällar eller helger.

  Får man alltid få samma nanny i Malmö?

  Ja, det kan man. Givetvis kan barnpassningen ibland krocka med våra barnvakters privata schema, så det är alltid bra att boka tider med er nanny god tid. Skulle det dyka upp problem så hjälper vi gärna till med att hitta en vikarie.

  Hur gör man om man vill jobba som nanny i Malmö?

  Vad kul! Vi letar alltid efter folk som vill jobba som barnvakt i Malmö. Läs mer och ansök om extrajobb som nanny i Malmö här.

  Har ni barnpassning för barn med särskilda behov/diagnoser?

  Ofta men inte alltid. Dock så ser vi att vår grundläggande utbildning oftast räcker bra. Om ett barn till exempel har ADD eller ADHD så får alltid barnvakten rådgivning från våra specialister på kontoret. Det är också viktigt att du som förälder informerar barnvakten om barnens särskilda behov – så hen kan hjälpa till på bästa sätt.

  barnvakt

  Vi har barnvakter i alla Malmös stadsdelar

  Hey Kiddo har barnvakter i nästan alla delar av Malmö och vi vågar nog lova att samtliga lekplatser i Malmö fått stifta bekantskap med Hey Kiddos fina barn. För vi tror på lek och bus. Så mycket att vi till och med mäter barnens glädje årligen som en affärskritisk ”KPI”. Alla våra nannies i Malmö och runtom i Sverige är utbildade inom barnsäkerhet och hjärt- och lungräddning.

  Kontakta oss direkt om du vill ha en trygg barnvakt i Skåne!