Barnvakt Östermalm – Barnpassning med utbildad nanny

Aktiv barnpassning på Östermalm

Aktiv barnpassning / nanny på Östermalm. Vi har många nannies på Östermalm och barnpassningen präglas av aktivitet och lek. När vädret tillåter så försöker vi vara ute så mycket som möjligt. Bakom alla fastigheter och restauranger så gömmer sig några av Stockholms bästa lekplatser! Låt fantasin flöda på Krubbans- eller Ellen Keys lekplats. Eller varför inte träna frisparkar med er nanny i Tessinparken? Allt beror på ditt barns ålder och intresse, men för oss är det alltid en självklarhet att förvalta ditt barns favoritsysselsättningar på ett utvecklande och lekfullt sätt.

 • Aktiv barnpassning där barnen utmanas och får röra på sig
 • Säkerheten före allt. Våra nannies är utbildade inom hjärt- och lungräddning och barnsäkerhet
 • Skoj som affärsvärde. Vi vill att barnen ska uppleva barnpassningen som rolig – det är faktiskt en av våra viktigaste ”KPI:er”

Många av våra familjer på Östermalm vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus.

Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

Räkna ut ditt pris för barnpassning på Östermalm och skicka in din intresseanmälan – så hör vi av oss inom kort.

Utbildade nannies – Barnpassning med trygghet

Alla våra barnvakter och au-pairs på Östermalm är självklart utbildade inom HLR (hjärt- lungräddning). De har även genomgått vår egna nannyutbildning och har genomgått en noggrann bakgrundskontroll. Givetvis så har de även erfarenhet av att ta hand om barn sedan tidigare.  För oss på Hey Kiddo är det oerhört viktigt att du som förälder känner dig trygg när du anlitar oss.

 

Boka barnvakt på Östermalm
– intresseanmälan

   

  Anlita barnvakt på
  Östermalm – 3 steg

  Det är enkelt att anlita en barnvakt med Hey Kiddo. Vi erbjuder tydliga upplägg utan tillägg och avgifter. Vill du veta mer om våra nanny-erbjudanden? Läs mer om det här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

  1. Fyll i formuläret på sidan eller ring oss på tel: 08-409 145 50
  2. Vi på Hey Kiddo säkerställer era behov i ett första inledande samtal.
  3. Ni får träffa er barnvakt. Första besöket är alltid gratis

  Vi har sedan tidigare sammanfattat olika barnaktiviteter som våra barnvakter på Östermalm gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

  Vad kostar barnpassning?
  Pris för nanny på Östermalm

  Samtliga priser som visas på sidan är exempel baserat på olika behov och upplägg, inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen med er barnvakt är alltid kostnadsfri, så att du som förälder och ditt barn får chansen att lära känna er nanny. Räkna ut ditt pris för barnvakt via vår kostkalkylator.

  Sporadisk hjälp

  fr. 219 kr

  För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

  Räkna ut ditt pris

  Regelbunden hjälp

  fr. 155 kr

  För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

  Räkna ut ditt pris

  Daglig hjälp

  fr. 146 kr

  För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

  Räkna ut ditt pris

  Barnpassning Stockholm