Nanny Stockholm

Aktiv barnpassning i Stockholm med Hey kiddo!

Barnpassning / nanny Stockholm. Hey Kiddo grundades i Stockholm och det är också här vi har vårt säte. Bli inte förvånad om några av våra nannys har koll på var er förskolelärare har sitt landställe eller vilka rutschkanor som är snabbast i Vasastan. För, hey! vi är faktiskt från Stockholm.

Hey Kiddos har nannys eller barnpassare (same thing different name) på samtliga stadsdelar och vi våga nog lova att samtliga lekplatser i vår sötsalta huvudstad fått stifta bekantskap med Hey Kiddos fina barn. För vi tror på lek och bus. Så mycket att vi till och med mäter barnens glädje årligen som en affärskritisk ”KPI”. Samtidigt så kompromissar vi aldrig med barnens säkerhet. Alla våra nannys är utbildade inom barnsäkerhet och hjärt- och lungräddning.

Visste du att vi tillhör samma koncern som läxhjälpsföretaget Studybuddy? Det innebär att vi brinner för att utveckla barn.
Oavsett ålder så menar vi att barn mår bra av utmaningar och vi strävar efter att barnpassningen ska få barnen att växa som individer.

Många av våra familjer i Stockholm vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus. Stockholm har många lekplatser och vi tar ofta med barnen till någon av dem och leker när vädret och barnens humör tillåter.

Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål. Pris från 135 kr/h inkl rut-avdrag.

Kontakta oss direkt om du vill ha en nanny i Stockholm

Nedan finner du mer info om vår nanny Stockholm:

Nanny på Södermalm

Barnpassning Kungsholmen

Barnpassning Östermalm

Nanny i Vasastan

Intresseanmälan nanny Stockholm


  Barnpassning Stockholm

   

  Tips på aktiviteter för barn i Stockholm

  Lekland

  Det finns en rad olika ”lekländer” i Stockholm, från norr till söder. Störst är Leos Lekland som finns i Bromma, Täby, Kungens Kurva och Länna.  Här finns tusentals kvadratmeter fyllt med lek och äventyr. Lekland passar barn i de flesta åldrar, även viga föräldrar med bra kondition. En bra sak med lekland som Leos är dess barnsäkerhet, i princip är lokalerna helt täckta i skumgummi. Så man behöver inte gå runt och oroa sig som förälder eller nanny.

  Lekplatser

  Det finns många lekplatser i Stockholm. De flesta är dock byggda för korta och vardagliga besök och har oftast standardattraktionerna som gungor, sandlådor och någon rutschkana. Om man vill unna sina barn något extra så rekommenderar vi ett besök i Mulle Meck-parken i Solna eller LasseMaja-parken i Huddinge. De är båda påkostade och fantasifulla lekparker som underhåller barnen i många timmar. Båda dessa parker är populära utflyktorter för våra nannys i Stockholm när de passar barn.

  Museer

  Handen på hjärtat. Hur mycket adrenalinpåslag fick man själv som barn när ens föräldrar föreslog en dag på nationalmuseet? Det finns dock muséum i Stockholm som är väldigt barnvänliga. Tekniska Museet är ett bra exempel, det är både spännande och lekfullt för barn i de flesta åldrar. Plus för att det även har en lekplats inne på museet där barnen får en chans att göra av med lite energi. Ett annat spännande muséum i Stockholm är Polismuseet. Det är betydligt mindre men det är både spännande och lekfullt. Här kan barnen bland annat få lösa egna kriminalfall samt testa att sitta i en polisbil! Barnpassning i en polisbil, kan det bli bättre? Passar utmärkt för barn från ca 5 år.

  Bio och teater

  Vår barnpassning i Stockholm präglas ofta av fysisk lek men vi tar gärna med barnen på bio och teater när föräldrarna tillåter. Filmstaden har exempelvis ofta barnfilmsvisningar på dagarna där de visar kortare filmer som även passar de yngsta barnen. Det finns även teater-föreställningar i Stockholm som riktar sig till barn. Då gäller det dock att vara ute i tid och köpa biljetter.

  Anlita en nanny – fr 135 kr/h

  Bli kund