Nannyn Lisa tar vara på barnens överskottsenergi med lek och bus

Nannyn Lisa: ”Jag tar vara på barnens energi med lek och bus”

native-nanny-lisa

Gymnasieeleven Lisa har under det senaste året hjälpt två familjer med barnpassning och underlättat familjernas hektiska livspussel.
– Att vara barnvakt på Hey Kiddo är nog det roligaste och mysigaste extrajobbet man kan ha som student!

Ibland är det svårt att hinna med dagens alla måsten. Med ett fullspäckat schema räcker tiden inte alltid till för att hämta och lämna barnen från både skola och fritidsaktiviteter – då kan lösningen vara att anlita en pålitlig barnvakt från Hey Kiddo.

Att barnen får en rolig och givande stund är Hey Kiddo’s mål för alla familjer. Med en stor passion för barn kan föräldrar slappna av med vetskapen om att en varm och trygg nanny umgås med barnen. Minska stressen i vardagen genom att anlita en nanny – och få mer kvalitetstid med din familj.

– Ingen dag är den andra lik som nanny på Hey Kiddo. Barn är så påhittiga och har alltid spring i benen. Då brukar jag se till att ta vara på barnens energi med lek och bus. Ibland leker vi i parken, vid lekplatsen eller utforskar i naturen, berättar nannyn Lisa.

Barnens intressen och hobbies som utgångspunkt. Hey Kiddo är måna om att ditt barn ska få den bästa möjliga barnvakten där de kan ha roligt tillsammans under barnpassningen. För att åstadkomma en perfekt matchning handplockas alla nannies utifrån familjers behov och önskemål.

– Barnen jag passar är väldigt kreativa och älskar att måla, baka och laga mat. När det är regnigt brukar vi stanna hemma och uppehålla oss i köket och bre smörgåsar eller göra smoothies. Sen plockar jag fram pyssellådan med kritor och papper så att vi kan skapa något fint för föräldrarna, fortsätter Lisa.

Trygghet och säkerhet som första prioritet. Hey Kiddo genomför alltid noggranna rekryteringsprocesser för alla nya nannies. Självklart genomförs det bakgrundskontroller, internutbildningar inom aktiv barnpassning och en grundkurs i Hjärt- och Lungräddning. Förutom en stor passion för barn och lek är alla Hey Kiddo’s nannies positiva och ansvarsfulla. Många nannies som vill arbeta hos Hey Kiddo hittar oss blandannat via vänner och familj som är nöjda med Hey Kiddo’s tjänster. Man kan även hitta lediga jobb som barnvakt via exempelvis jobbsökarsajter. Lediga jobb i Stockholm som barnvakt går även att hitta via sådana sidor.

Flexibel barnpassning som löser familjers livspussel. Det är inte ovanligt att familjer som kontaktar Hey Kiddo har flera barn som behöver hämtas och lämnas från förskola eller fritidsaktiviteter. En del familjer behöver endast sporadisk hjälp, medan andra abonnerar på regelbunden barnpassning. Självklart gör Hey Kiddo sitt yttersta för att kunna erbjuda en och samma nanny till familjerna, barnen ska kunna se fram emot att träffa sin roliga nanny.

– I den ena familjen passar jag två syskon. De är så fina tillsammans och majoriteten av tiden är det bara extra roligt, eftersom vi är fler som leker!, avslutar Lisa.

 

Dags att skaffa en nanny?
Gör en intresseanmälan – få första tillfället gratis!

  Barnpassning pris – Vad kostar det att ha en nanny? 

  Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny.

   

  Sporadisk hjälp

  fr. 170 kr

  För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig. 

  Intresseanmälan

  Regelbunden hjälp

  fr. 145 kr

  För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

  Intresseanmälan

  Daglig hjälp

  fr. 135 kr

  För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

  Intresseanmälan

   

  Läs mer:

  Barnvakt Östermalm
  Barnvakt Danderyd
  Barnvakt Vasastan
  Barnvakt Kungsholmen
  Barnvakt  Södermalm
  Barnvakt Stockholm
  Barnvakt Göteborg
  Barnvakt Huddinge
  Barnvakt Täby