Få mer stressfri tid med barnen – Anlita en nanny

Få mer stressfri tid med barnen – Anlita en nanny
31 augusti, 2021 max
Nanny stressfri tid

Få mer stressfri tid med barnen – Anlita en nanny

Visste du att hösten är av de mest stressfulla perioderna på året för småbarnsföräldrar?
Kanske inte så konstigt eftersom den sammanfaller med såväl förskolestart som semesterns slut.
Foppatofflor och spontangrillning byts ut mot stressiga dagishämtningar och långa uppstartsmöten och diverse onboarding-projekt på jobbet.

En klar majoritet av de familjer som kontaktar oss vill ha hjälp med hämtningar på skola och förskola. Ofta har båda föräldrarna en hög arbetsbelastning och kan trots flextid inte få ihop vardagen utan att utsättas för stress.  De flesta vill sin nanny ska hämta barnen och hjälpa till med mellanmål två – tre gånger i veckan.

Läste nyligen en kommentar på vår Facebook-sida där en person ondgjorde sig över företeelsen med nanny och menade att man som förälder själv ska kunna ta hand om sitt barn. Och det är väl självklart att man som förälder kan det. Ingenting är viktigare än barnen. Men varför ska man tvingas att välja på karriär och barnen? Dessutom så mår ju barnen knappast sämre av att föräldrarnas stressymptom minskar.

Det torde ju snarare innebära att kvalitetstiden i familjen ökar. För med handen på hjärtat, hur kvalitativ är tiden med barnen efter dagishämtningen? När man tvingats gå tidigare från sista mötet på jobbet och grymtat okvädningsord lägst hela Essingeleden, för att inte riskera att vara den ”dåliga” föräldern som hämtar barnen sist?

Mer glädje och bättre stämning hemma med en bra barnvakt

Med en nanny så kanske man ”missar” ett par timmar med barnen i veckan, men den tiden man får ihop präglas i större utsträckning av glädje och harmoni.

Så anlita oss och få mer stressfri tid med barnen. Låter det rimligt? Kontakta oss så hjälper vi er att hitta en passande nanny.

/ Anders, marknadschef Hey Kiddo Nanny!

 Läs fler artiklar från vår personal här