Om oss

Vilket var ditt favoritspel när du var liten?

Vi är övertygade om att du, precis som oss, har en barnslig sida och fortfarande får en varm känsla i kroppen när spelets namn kommer på tal. Ett positivt barndomsminne.

Vår ambition är att tillsammans med våra nannys skapa fler fina och roliga minnen till så många barn som möjligt. Det gör vi genom att med stort hjärta utmana och stimulera ditt barn såväl fysiskt som kreativt och intellektuellt.

Var det Super Mario?

Erfarenhet

Vi som står bakom Hey Kiddo har även grundat Studybuddy och My Academy som sedan 2005 hjälpt barn och ungdomar med läxor och skolarbete. Det har även gett oss insikt om vilken positiv inverkan utmaningar kan ha på ett barns självkänsla. Och tro oss, det spelar ingen roll om det handlar om geometri eller att lägga pussel. Allt handlar om att tidigt i relationen identifiera barnets unika personlighet och hitta på aktiviteter som är både utmanande och roliga.

Ansvar

All respekt till din PT och fondförvaltare men eftersom ditt barn är det värdefullaste du har så vilar ett stort ansvar på våra axlar. Det är något vi hedrar. Till hjälp har vi våra fantastiska nannys som är noggrant utvalda, kontrollerade och utbildade för att garantera både trygghet och hängivenhet. Och en massa utvecklande roligheter förstås!

Flexibilitet

Flexibilitet finns i vårt DNA och har alltid som ambition att kunna möta varje familjs unika behov, vare sig det gäller tider eller särskilda behov. Tillsammans med dig som förälder kan vi skräddarsy en plan för antingen kontinuerlig eller tillfällig nannyhjälp.

Skicka intresseanmälan

    Anlita en nanny – fr 135 kr/h

    Bli kund