Kontaktperson för samarbete – Theodor Bürki

Välkommen till Hey Kiddo! Vi uppskattar alltid gynnsamma, externa samarbeten och strävar alltid efter att skapa långsiktiga partnerskap med företag och samarbetspartners. Om du är intresserad av att utforska möjligheterna till samarbete eller försäljning av externa tjänster, är du på rätt plats.

Kontaktperson: Theodor Bürki

Om ni vill komma i kontakt med oss på Hey Kiddo, för att diskutera ett samarbete eller partnerskap, så är det Theodor Bürki ni ska kontakta. Han är marknadschef på Hey Kiddo och ansvarar för externa samarbeten.

Varför samarbeta med Hey Kiddo?

  • Öppensinnade och framåt: Vi är kända för att leverera innovativa och skräddarsydda till våra kunder. Det stämmer även i våra samarbeten. Kommer du med en bra idé  så lyssnar vi!
  • Kvalitet & tillförlitlighet: Hey Kiddo strävar alltid efter hög kvalitet och tillförlitlighet i varje tjänst vi tillhandahåller. Så även i våra samarbeten, så tveka inte på att höra av dig.
  • Öppen Kommunikation: Vi tror på öppenhet och tydlig kommunikation för att skapa en stark och långsiktig relation med våra partners.

Hur kontakter du oss?

Om du är intresserad av att diskutera samarbeten, partnerskap eller försäljning av externa tjänster är du välkommen att kontakta Theodor Bürki på: theodor@familjo.se. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi tillsammans kan skapa något bra och värdeskapande.