Spa med barn i Stockholm – våra bästa tips

Spa med barn i Stockholm – våra bästa tips
29 augusti, 2023 Theodor
spatips med barn

Att kombinera avkoppling med familjens nöjen kan vara en utmaning, men i Stockholm finns det ett urval av spa som erbjuder en balans mellan välförtjänt lugn och ro och roliga aktiviteter för barnen. Här är sju fantastiska spa och spahotell i Stockholm som är perfekta för en avslappnande stund med hela familjen:

Spahotell i Stockholm – barnvänliga tips

1. Selma City Spa Stockholm

Detta spa, beläget mitt i stadskärnan, erbjuder en avslappnad atmosfär och ett speciellt “Selma Kids” -koncept, som inkluderar behandlingar och aktiviteter anpassade för barn.

Adress: Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm

Telefon: 08-676 98 00

2. Yasuragi Kids Spa

Yasuragi är känt för sin japanska stil och rofyllda miljö. Yasuragi Kids Spa låter barnen njuta av en äkta spaupplevelse med pooler och behandlingar som är anpassade för dem.

Adress: Hamndalsvägen 8, 132 81 Saltsjö-boo

Telefon: 08-747 61 00

3. Clarion Hotel Sign Kids Spa

Detta familjevänliga spahotell erbjuder en separat barnpool och en rad roliga spaupplevelser som är designade för de små.

Adress: Östra Järnvägsgatan 35, 111 20 Stockholm

Telefon: 08-676 98 00

4. Centralbadet

Centralbadet är ett historiskt spa med anor från början av 1900-talet. Här finns en barnpool och familjevänliga faciliteter för en avslappnande dag tillsammans.

Adress: Drottninggatan 88, 111 36 Stockholm

Telefon: 08-545 213 00

5. Njuta Spa

Njuta Spa har ett brett utbud av behandlingar för vuxna och erbjuder också en mysig barnpool och aktiviteter för barnen.

Adress: Augustendalsvägen 54, 131 52 Nacka Strand

Telefon: 08-21 21 68

När du planerar en avkopplande dag på spa med barn i Stockholm är det viktigt att kontrollera de specifika reglerna och ålder-begränsningarna på varje anläggning eftersom de kan variera. Prickar du rätt i ditt val av spahotell med ditt barn så kommer du inte ångra dig. Det är en garanterad stund för avkoppling och glädje för hela familjen (vilket inte sällan är välbehövligt för en hårt kämpande förälder).

Vill du köpa babykläder på nätet som den lilla kan ha när hen ska vara riktigt fin så finns det mängder av fina kläder.

 

Har någon i familjen blivit sjuk? Då kan ni ha hemmaspa! Ni kan köpa hudvård online. Varför inte köpa delikatesser online att ha som tilltugg?