Vab & Vobba

Hjälp under vab & vobb

Hemma med sjukt barn? Ta hjälp av en nanny vid vab.

Boka en kostnadsfri träff redan idag

Vab och nanny

Det finns många anledningar till att ha en nanny från Hey Kiddo. Barnen får en trygg och rolig vuxen som leker och har roligt med dem. Samtidigt som du som förälder förenklar livspusslet.

När jobb och fritid flyter ihop väljer många att jobba hemifrån samtidigt som man tar hand om sina krassliga barn.

Skulle barnet bli sjukt samma dag som du har ett viktigt möte kan ni ta hjälp av er nanny med vabbningen. Många av våra barnvakter studerar på universitet och har ofta ett flexibelt schema och kan därför hjälp till med vab.

  • Låt er nanny passa barnen när de är hemma sjuka
  • Ta hjälp under några timmar eller hela dagen
  • Barnets trygghet i fokus

 

Intresseanmälan

barnvakt pris jobb seniorjobb

Vobba med barnvakt

Att vobba är ett relativt nytt begrepp som innebär att du är hemma med sjukt barn, samtidigt som du jobbar. Det kan dock vara påfrestande att presentera en ett viktigt projekt på ett digitalt möte samtidigt som ett hostigt barn vill ha din uppmärksamhet.

Med en barnvakt från Hey Kiddo så kan du få hjälp under dagens mest påfrestande moment. Om du har sjukt barn hemma så kan även er nanny hjälpa till med hämtning på förskola av syskon.

Vab och engångsuppdrag

I dagsläget kan vi inte hjälpa dig som behöver hjälp vid enskilda Vab-tillfällen. Däremot så kan du få hjälp av er befintliga nanny om barnen är sjuka. Barnen måste känna sig trygga under sin sjukdom och då är det viktigt att det finns en etablerad relation sedan tidigare.

Vi kan inte alltid hjälpa till

Våra anställda barnvakter får själv bestämma vilka uppdrag de ska ta. Oftast tycker de att det är helt okej att ta hand om förkylda och lite febriga barn. Vi rekommenderar ej att de hjälper till om barnet har hög feber eller magsjuka.

Regelbunden hjälp

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Intresseanmälan

Sporadisk hjälp

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig på jobbet. 

Intresseanmälan

Daglig hjälp

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan

barnvakt-nacka

Vi hjälper dig med livspusslet – exempelvis under vab

Hey Kiddo är en barnvaktsförmedling som förstår att oavsett hur härligt småbarnslivet än må vara – så tar det på krafterna. Därför erbjuder vi trygg och aktiv barnpassning som både är rolig för barnen, och underlättar vardagen för föräldrar. Vi har en stor kundbas i Stockholm, Göteborg och Malmö tillsammans med ett härligt gäng nannies som älskar barn!

Med en barnvakt kan ni dels få hjälp under vab, men även med hämtningar från förskolan och dylikt.  Våra nannies är förstås vana att hämta syskonpar, så om de handlar om hämtningar på olika skolor så kan Hey Kiddo självklart hjälpa er. Efter hämtning så kan våra nannies se tills så att barnen får ett näringsrikt mellanmål.

Vad kul att du är intresserad av våra tjänster inom barnpassning!

Lämna en intresseanmälan så återkommer en av våra rådgivare inom kort. Eller ring direkt på 08-409 145 50 (vardagar 8-17)

    Genom denna intresseanmälan godkänner du även vår integritetspolicy.

    Vill du jobba som nanny? – klicka här.