Anlita en Au-Pair

au-pair

Hitta en Au-Pair | Hey Kiddo

Vi hjälper din familj få ihop vardagen oavsett om ni vill ha en kortsiktig barnvakt, nanny på hel eller deltid, eller om ni vill ha en inneboende nanny. En Au-Pair kan hjälpa er att få ihop vardagspusslet genom att hoppa in vid hämtning/lämning, handling och städning. Har ni redan kontakt med en Au-pair kan vi anställa hen hos oss. Då blir tjänsten både vit och RUT-berättigad. Er barnvakt får gå en säkerhetsutbildning och blir försäkrad via oss. 

Vi kan även hitta och tillgodose en Au-pair som kan bo hos er om vi får ett par månader på oss. Vi tar inte någon sökavgift, men minimitiden för att ha en Au-pair är 6 månader och vi fakturerar er månadsvis för tjänsten. 

Vad kostar en Au-Pair? 

För ”vanlig barnpassning”, där er nanny inte bor hos er gäller följande priser. För en Au-pair blir prisbilden en annan, då ni tillhandahåller både mat och husrum.   Det första ni måste bestämma är hur många timmar i veckan ni förväntar er att er Au-Pair ska jobba” och hur mycket fritid hen kommer ges. Steg två är att ni tillsammans med oss bestämmer en rimlig tim-lön. Vi är öppna för att sätta en lägre timlön än vad vi normalt erbjuder, givet att ni tillhandahåller kost och logi.  

Ni kan själva bestämma ersättningen, men en för låg lön riskerar att göra vårt urval för smalt. När villkoren är fastställda börjar vi annonsera för ert specifika uppdrag och anställer, samt säkerhetsutbildar en Au-pair specifikt för er.     

Efter RUT-avdrag kan vi erbjuda er att betala samma timpris, som vi betalar lön till er Au-Pair!  

Exempel på Au-Pair pris

Lön per timme 100 kr
Ert timpris inkl Moms och efter RUT  100 kr

Arbetstimmar i veckan 25 h
Månadslön till Nanny 10 875 kr
Månadspris ink moms efter RUT 10 875 kr

 

Har ni en befintlig nanny som ni vill anställa som Au-Pair?

Har ni redan kontakt med en Au-pair som vill jobba hos er kan vi anställa hen och göra tjänsten vit. När vi ”slipper” våra rekryteringskostnader kan vi dessutom erbjuda er ett bättre pris!  Ju högre pris/lön ni kan tänka er att betala, desto fler kandidater har vi att välja mellan.  

Tillhandahåller ni er egen nanny får ni 5% rabatt och betalar således endast 95 kr per 100 kr lön.  

När ni kommer till oss med er egen Au-pair kontaktar vi hen för att stämma av lön och upplägg. Vi anställer sedan er Au-pair via Hey Kiddo, kör en bakgrundskontroll och erbjuder vår HLR-utbildning på kontoret. Säkerheten är som alltid viktigast! 

Läs gärna mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar för barn i olika åldrar, samt vilka stadier ett barn går igenom under sina första år i livet.   

 

Vill du veta mer? Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi inom kort

   

   

   Hitta er nya Au-Pair  i 3 enkla steg

  Det är enkelt att anlita en nanny med Hey Kiddo, simpla upplägg utan tillägg och avgifter. Läs mer om våra barnpassningserbjudanden här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

  1.  Ring oss på tel: 08-409 145 50 Eller fyll i formuläret längre ned på sida
  2. Ett inledande första samtal för att säkerställa era behov
  3. Ni får träffa er Au-Pair. Första besöket är alltid gratis

   

  FAQ om våra Au-Pairs

  Talar era Au-Pairs flera språk?

  Majoriteten av våra nannies och Au-Pairs är “bilingual” och talar både svenska och engelska flytande.
  Har man önskemål om andra språk så försöker vi alltid vara behjälpliga. Vi har nannies med härkomst från många länder i världen.

  Får man ta med sin Au-Pair på resmål?

  Ja det går bra. Dock måste det förstås passa bra för den enskilda individen. Grundprincipen är att våra Au-Pairs får betalt för alla sina nedlagda timmar på resan, dvs när de aktivt är med barnen.

  Vilka är det som har Au-Pair i Sverige?

  Det varierar med oftast är familjer som antingen jobbar mycket eller som är tillfälligt i Sverige och inte vill sätta barnen i skola eller förskola.

   

  Säkerhetsutbildad nanny – fr 135 kr/h

  Boka nanny