Anlita en Au-Pair | Hos oss hittar du din nästa aupair | Hey Kiddo

au pair

Anlita en au-pair

Vi hjälper din familj få ihop vardagen oavsett om ni vill ha en kortsiktig barnvakt, regelbunden barnpassning varje vecka eller en nanny på heltid. En Au-Pair kan hjälpa er att få ihop vardagspusslet genom att hoppa in vid hämtning/lämning, laga mat åt barnen efter förskolan samt passa under längre perioder/kvällstid. Har ni redan kontakt med en Au-pair eller en annan person som vill jobba som nanny kan vi anställa hen hos oss. Då blir tjänsten både vit och RUT-berättigad. Er barnvakt får gå en säkerhetsutbildning och blir försäkrad via oss. 

Vårt populäraste upplägg för Au-pairer i Sverige är att de bor i sitt egna boende och träffar familjen efter behov och önskemål. Så kallade “live-out” au-pairer. Många av våra heltids nannies är tvåspråkiga och har engelska som modersmål. Ibland får vi även in nannies som kan franska eller spanska. Det är inte alls ovanligt att nannyn följer med på familjesemestrar eller dylikt. Om detta är något ni önskar kan ni ange det i er intresseanmälan. Vi kan även i vissa fall hitta och tillgodose en Au-pair som kan bo hos er om vi får ett par månader på oss. Vi tar inte någon sökavgift, men minimitiden för att ha en Au-pair är 6 månader och vi fakturerar er månadsvis för tjänsten.


Varför en aupair hos Hey Kiddo?

Alla nannies på Hey Kiddo har genomgått utbildning inom säkerhet och hjärt- och lungräddning. Självklart är de även grundligt bakgrundskontrollerade och har tidigare erfarenhet av att ta hand om barn. Hos Hey Kiddo Nanny lägger vi stor vikt vid aktiviteter och vi uppmanar våra barnvakter att tidigt identifiera barnens intressen. Det kan vara allt från idrott till målning eller matlagning. Det ska vara tryggt för föräldrarna och kul för barnen att ha en Au-pair från Hey Kiddo!

Pris för en au pair 

För ”vanlig barnpassning”, där er nanny inte bor hos er gäller ordinarie priser. För en Au-pair blir prisbilden en annan, då ni tillhandahåller både mat och husrum. Det första ni måste bestämma är hur många timmar i veckan ni förväntar er att er Au-Pair ”ska jobba” och hur mycket fritid hen kommer ges. Steg två är att ni tillsammans med oss bestämmer en rimlig tim-lön. Vi är öppna för att sätta en lägre timlön än vad vi normalt erbjuder, givet att ni tillhandahåller kost och logi.  

Ni kan själva bestämma ersättningen, men en för låg lön riskerar att göra vårt urval för smalt. När villkoren är fastställda börjar vi annonsera för ert specifika uppdrag och anställer, samt säkerhetsutbildar en Au-pair specifikt för er.    

Vill ni anställa er befintlig nanny som Au-Pair?

Har ni redan kontakt med en Au-pair som vill jobba hos er kan vi anställa hen och göra tjänsten vit. När vi ”slipper” våra rekryteringskostnader kan vi dessutom erbjuda er ett bättre pris! Ju högre pris/lön ni kan tänka er att betala, desto fler kandidater har vi att välja mellan. Tillhandahåller ni er egen nanny får ni 5% rabatt och betalar således endast 95 kr per 100 kr lön.

När ni kommer till oss med er egen Au-pair kontaktar vi hen för att stämma av lön och upplägg. Vi anställer sedan er Au-pair via Hey Kiddo, kör en bakgrundskontroll och erbjuder vår HLR-utbildning på kontoret. Säkerheten är som alltid viktigast! 

Läs gärna mer om vilka aktiviteter vi rekommenderar för barn i olika åldrar, samt vilka stadier ett barn går igenom under sina första år i livet.

 

barnvakt nanny

Hitta er nya Au-Pair med 3 enkla steg

Det är enkelt att anlita en nanny med Hey Kiddo, simpla upplägg utan tillägg och avgifter. Läs mer om våra barnpassningserbjudanden här. Eller kontakta oss direkt så berättar vi mer.

 •  Ring oss på tel: 08-409 145 50
 • Ett inledande första samtal för att säkerställa era behov
 • Ni får träffa er nanny. Första besöket är alltid gratis!

 

Vill du veta mer om au pair? Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi inom kort

  FAQ om våra Au-Pairs

  Är alla era au pairs tvåspråkiga?

  Majoriteten av våra nannies och Au-Pairs är “bilingual” och talar både svenska och engelska flytande.
  Har man önskemål om andra språk så försöker vi alltid vara behjälpliga. Vi har nannies med härkomst från många länder i världen.

  Kan au pairen även följa med på semester?

  Ja det går bra. Dock måste det förstås passa bra för den enskilda individen. Grundprincipen är att våra Au-Pairs får betalt för alla sina nedlagda timmar på resan, dvs när de aktivt är med barnen.

  Vem skaffar au pair i Sverige?

  Det varierar med oftast är familjer som antingen jobbar mycket eller som är tillfälligt i Sverige och inte vill sätta barnen i skola eller förskola.

  Har ni endast au pair i Stockholm?

  Nej, det finns även möjlighet att anlita en au pair i Göteborg.