Hitta en Nanny

för trygg barnpassning

Nanny för trygg barnpassning

Hitta en utbildad barnvakt som förenklar småbarnslivet

Gör en intresseanmälan!

Hitta en nanny som matchar er

Behöver du hitta en nanny som kan hjälpa er med barnpassning – då har du kommit helt rätt! Hey Kiddo är idag en av Sveriges ledande aktör inom nanny-förmedling och erbjuder noggrant rekryterade, utbildade och trygga nannies. Våra upplägg för barnpassning med nanny är moderna och flexibla för att passa en aktiv livsstil. Därför sker alltid en personlig matchning mellan dig som kund och din nanny, så att alla pusselbitar faller på plats innan er första barnpassning äger rum med er barnvakt.

För att säkerställa en perfect match med er nanny bjuder vi alltid på en första kostnadsfri träff där ni får chansen att lära känna varandra. Så du har inga förbindelser som kund när du gör en intresseanmälan för att hitta nanny.

Vad kostar en nanny
– pris och upplägg

Priset för en nanny varierar beroende på hur ofta er familj behöver hjälp med barnpassning, om ni vill ha en äldre nanny (som har tagit studenten) och om ni vill ha ett rörligt upplägg eller att addera bindningstid som ger ett lägre pris. Alla dessa faktorer påverkar priset. Du kan enkelt räkna ut vad en nanny skulle kosta för er familj genom att använda vår priskalkylator. Klicka på knappen nedanför.

Sporadisk hjälp

ca. 237 kr/h

För dig som då och då behöver lite avlastning av en barnvakt. 

Räkna ut ditt pris

Regelbunden hjälp

ca. 173 kr/h

För dig som behöver återkommande hjälp av samma barnvakt. 

Räkna ut ditt pris

Daglig hjälp

ca. 164 kr/h

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Räkna ut ditt pris

Bästa valet för att boka nanny

Vår ambition är att vara den bästa nanny-förmedlingen i Sverige. För att lyckas med det anställer vi bara de allra bästa barnvakterna, ger alla kunder en personlig kundkontakt och säkerställer både trygghet och en rolig miljö för barnen som vi passar. Och vi lyckas ganska bra, om vi får säga det själva. Här kan du se vad några av våra kunder tycker om oss på Hey Kiddo och vår nanny-service.

Nanny för bebis & spädbarn

Vår ambition är att Hey Kiddo ska vara det självklara valet för föräldrar som prioriterar trygghet och kvalitet när det kommer till barnpassning för bebisar och spädbarn. Vi vet av erfarenhet att säkerhet och rutin står i fokus när man ska hitta en nanny till sin bebis. Många frågor från nya kunder kretsar kring när man kan lämna sin bebis till en nanny – och det kan du redan när din bebis är 2–3 månader. Om du bokar en nanny via Hey Kiddo. Majoriteten av de familjer vi hjälper med en nanny har bebisar i åldrarna 2 månader–1,5 år.

Nyckeln till vår uppskattade barnpassning för bebisar är vår personal. Vår process för att rekrytera en nanny specialiserad på bebisar är noga utformat. Fokus ligger på erfarenhet, pedagogiskt engagemang och varje nannies genuina intresse för att ta hand om just bebisar. Genom strikta bakgrundskontroller och kontinuerliga utbildningar inom barnsäkerhet säkerställer vi kvalité i alla led.

Vanliga frågor om
att skaffa en nanny

Nanny (/nanny)

 • Vad kostar en nanny?

  Priset för en nanny varierar beroende på hur ofta er familj behöver hjälp med barnpassning, om ni vill ha en äldre nanny (som har tagit studenten) och om ni vill ha ett rörligt upplägg eller att addera bindningstid som ger ett lägre pris. Beskriv ditt behov och räkna ut ditt pris för nanny här.

 • När kan man lämna bebis till nanny?

  När man känner sig redo för att lämna iväg sin bebis till en nanny individuellt. Vi erbjuder barnpassning för barn från 2–3 månader och uppåt. Majoriteten av de familjer vi hjälper med nanny har bebisar i åldrarna 2 månader–1,5 år. Gör en intresseanmälan för barnpassning här så kontar vi dig.

 • Får man RUT-avdrag för nanny?

  Ja, man får RUT-avdrag för att ha barnpassning av en nanny. Vi tycker att RUT-avdraget är en fantastisk möjlighet för svenska barnfamiljer att få den avlastning som de behöver när det gäller avlastning i vardagen genom barnpassning. Gör en intresseanmälan för barnpassning här.

 • Hur hittar man en nanny?

  Läser du det här har du redan hittat rätt! Vår ambition är att Hey Kiddo ska vara det självklara valet för föräldrar som prioriterar trygghet och kvalitet när det kommer till barnpassning. Gör en intresseanmälan för barnpassning så kontaktar vi dig.

 • Vad är en nanny?

  En nanny är en barnvakt som hjälper föräldrar med barnpassning. Det kan hjälpa till med allt från att hämta på förskolan till att passa barnen några timmar i veckan eller på heltid. Vi på Hey Kiddo brinner för aktiv barpassning och försöker alltid göra träffarna så roliga och stimulerande som möjligt.

 • Hur mycket tjänar en nanny?

  Hur mycket man tjänar som nanny varierar beroende på erfarenhet, ålder och uppdraget. Våra anställda nannies har en tydlig lönetrappa på mellan 110 – 165 kr i timlön (vilket är branschledande).

RUT-avdrag för nanny
= prisvärd barnpassning

På Hey Kiddo tycker vi att RUT-avdraget är en fantastisk möjlighet för svenska barnfamiljer att få den avlastning som de behöver när det gäller avlastning i vardagen genom barnpassning. När du använder RUT-avdraget för att anlita en nanny sparar du både tid och pengar samtidigt som ditt barn får leka med en trygg och rolig nanny. Här är tre fördelar med att använda RUT-avdrag för barnpassning med nanny.

1. Billigare att anlita nanny

RUT-avdraget ger dig möjlighet att dra av en del av kostnaderna för din nanny på din deklaration. När du bokar barnpassning betalar du 50% av vad det skulle kostat om nanny-service inte hade varit inkluderat i RUT.

2. Kvalité för hela familjen

Genom att använda RUT-avdraget till att anlita en nanny får ni tillgång till professionell barnpassning till en bråkdel av priset. Er nanny kommer bidra till positiv kvalitetstid för hela familjen, stora som små.

3. Enklare vardag utan stress

När du använder RUT-avdraget till att anlita en nanny blir det lättare att balansera arbete och familjeliv. Att ha en nanny minskar stressen och gör att vardagspusslet går ihop utan krångel. Du som förälder kan vara trygg i vetskapen om att ditt barn är i goda händer.

Välja barnpassare –
nanny eller bekant?

Det finns många fördelar med att boka en nanny från Hey Kiddo istället för att förlita sig på en förälder, granne eller bekant när du behöver hjälp med barnpassning. Den främsta och viktigaste är säkerheten för ditt barn. Här är några skäl till varför du bör välja Hey Kiddo när du behöver en nanny.

Trygghet

När du bokar en nanny kan du vara säker på att din nanny har rätt utbildning och erfarenhet. Våra anställda är utbildade inom barnsäkerhet, hjärt-lungräddning och vet hur man agerar om olyckan skulle vara framme.

Tillgänglighet

Genom att anlita en professionell nanny kan ni på ett enkelt sätt planera er barnpassning i förväg och anpassa den efter behov och ert schema. Det bidrar till såväl ökad flexibilitet i vardagen som minskar stress.

Kontinuitet

En nanny följer tydliga rutiner och skapar därigenom en bekant miljö för ditt barn. Genom att kontinuerligt träffa sin nanny blir relationen till barnet både trygg och lekfull. Kvalitetstid för hela familjen, helt enkelt.

Yngre eller äldre nanny?
Så ska du tänka

När vi letar efter en nanny till dig och ditt barn överväger vi alltid flera faktorer för att hitta den bästa matchen. En faktor som du måste fatta beslut kring är om du vill ha en yngre eller äldre nanny. Båda alternativen har sina fördelar och här kommer vi kort att förklara vilka de är, så att du kan fatta rätt beslut och matchas ihop med en perfekt nanny för er familj. Våra nannies, oavsett ålder, är alltid noggrant rekryterade och utbildade inom barnsäkerhet samt hjärt-lungräddning.

yngre nanny

Behöver du hjälp med barnpassning på eftermiddagar, kvällar eller helger ett par dagar i veckan så rekommenderar vi att du väljer en yngre nanny. Detta då en yngre nanny fortfarande studerar (ambitiös toppstudent) och ser barnpassning som det perfekta extrajobbet där de får hämta från förskolan, laga mellis, leka och hjälpa till med nattning.

äldre nanny

Behöver du hjälp med barnpassning på dagtid, mer eller mindre varje dag, rekommenderar vi att du väljer en äldre nanny. Detta då våra äldre nannies har tagit studenten och är tillgängliga för arbete på dagtid. En äldre nanny vill främst jobba heltid och tenderar att prioritera bort mindre uppdrag (färre än 30 timmar i veckan).

Gör en kostnadsfri intresseanmälan och kom igång med barnpassning redan idag!