Barnvakt Stockholm

med utbildad nanny

Barnvakt i Stockholm med utbildad nanny

Trygg och rolig barnpassning Regelbunden eller sporadisk hjälp

Räkna ut ditt pris!

Barnvakt i Stockholm och barnpassning med nanny

Hey Kiddy erbjuder utbildade barnvakter i Stockholm, som numera ibland även på svenska kallat nanny. Hey Kiddo grundades i Stockholm och det är också här vi har vårt säte. Bli inte förvånad om några av våra nannies har koll på var er förskolelärare har sitt landställe eller vilka rutschkanor som är snabbast i Vasastan. För, hey! vi är faktiskt från Stockholm. 

Många av våra familjer i Stockholm vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus. Stockholm har många lekplatser och vi tar ofta med barnen till en av dem för att leka och röra på sig.

barnvakt pris jobb seniorjobb

Vad kostar barnpassning i
Stockholm – Pris för barnvakt

Samtliga priser som visas på sidan är exempel baserat på olika behov och upplägg, inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen med er barnvakt är alltid kostnadsfri, så att du som förälder och ditt barn får chans att lära känna er nanny. Räkna ut ditt pris för barnvakt via vår kostkalkylator.

Regelbunden hjälp

Ca. 173 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Räkna ut ditt pris

Sporadisk hjälp

Ca. 237 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig på jobbet. 

Räkna ut ditt pris

Daglig hjälp

Ca. 164 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Räkna ut ditt pris

Varför välja en nanny från Hey Kiddo?

Trygghet och utbildning

Säkerhet och trygghet betyder allt för oss på Hey Kiddo. Samtliga barnvakter är noggrant intervjuade, kontrollerade och handplockade. De är alla utbildade inom barnsäkerhet och HLR, så hela familjen kan känna sig lugn.

Egen kontaktperson

Vi på Hey Kiddo är en långsiktig partner som får småbarnslivet att gå ihop. Du får en egen kontaktperson som hjälper dig från din initiala behovsanalys, urval och presentation av barnvakt till löpande uppföljning.

Barnen i fokus

Vi strävar alltid efter att göra varje möte aktivt och lekfullt. Precis som vårt syskonföretag, Studybuddy, vill vi att relationen barn–barnvakt präglas av glädje och utveckling. Det ska vara roligt att ha en barnvakt från Hey Kiddo!

Så väljer vi ut er nanny i Stockholm

Vi har en mycket noggrann rekryteringsprocess på Hey Kiddo. Först och främst har vi som krav att våra nannies har erfarenhet av att passa barn sedan tidigare. Dessutom gör vi alltid en bakgrundskontroll. Vi försöker också alltid tillmötesgå särskilda önskemål, såsom krav på körkort eller att nannyn ska tala ett speciellt språk.

När nannies gått vidare i rekryteringsprocessen så genomför vi en intervju. För oss är det viktigt att alla barnvakter är ansvarsfulla, sociala och har passion för barn. Nästa steg är att de får genomgå Hey Kiddos grundläggande barnvakt-utbildning och en kurs i hjärt- och lungräddning för bebisar och större barn.

Så fort nannyn är färdigutbildad så är hen redo för att placeras hos en familj. Först tittar vi på de grundläggande kraven som placeringsort, tider och erfarenhet. Till exempel om det krävs tidigare erfarenhet av att passa flera barn åt gången eller av någon form av diagnos. Sedan försöker vi även matcha barnens personlighet och intressen med barnvaktens.

Kontakta oss direkt om du vill ha en nanny i Stockholm

Om vår barnvaktsförmedling

Hey Kiddo är en barnvaktsförmedling i Stockholm som grundades med syftet om att hjälpa familjer hitta en barnvakt som inte bara är trygg, utan även gör mötena roliga för barnen. Idag har vi hundratals nöjda kunder i hela Stockholm som valt Hey Kiddo som deras barnvaktsförmedling. Bli en du med!

Vanliga frågor & svar om barnvakt i Stockholm

Barnvakt Stockholm

 • Kan vi få samma nanny varje gång i Stockholm?

  Ja, det kan man. Givetvis kan barnpassningen ibland krocka med nannies privata schema, så det är alltid bra att boka in barnvakten god tid. Skulle det dyka upp problem så hjälper vi gärna till med att hitta en vikarie.

 • Erbjuder ni barnpassning i Stockholm på helger, kvällar och/eller nätter?

  Ja, vi erbjuder barnpassning när du vill. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med en dagishämtning eller om du vill gå på en date night på en lördagkväll. Vi tar heller inte extra betalt för kvällar eller helger.

 • Gör ni bakgrundskontroller av era barnvakter i Stockholm?

  Ja, vi genomför alltid bakgrundskontroller på alla våra nannies och har nolltolerans mot eventuella prickar i belastningsregistret. Eftersom vi jobbar med barn så är vi enormt noggranna med denna princip.

 • Vad kostar barnvakt i stockholm

  Pris för barnvakt varierar, beroende på hur ofta och hur många timmar ni behöver hjälp av er nanny. Här kan du räkna ut just ditt pris för att anlita barnvakt i Stockholm.

Tips på aktiviteter för barn i Stockholm

Lek och bus och upplevelser är centralt i vår verksamhet. Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen som en del av vår barnpassning i Stockholm, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål.

  nanny priser stockholm barnvakt

Lekplatser

Det finns många lekplatser i Stockholm. De flesta är dock byggda för korta och vardagliga besök och har oftast standardattraktionerna som gungor, sandlådor och någon rutschkana. Om man vill unna sina barn något extra så rekommenderar vi ett besök i Mulle Meck-parken i Solna eller LasseMaja-parken i Huddinge. De är båda påkostade och fantasifulla lekparker som underhåller barnen i många timmar. Båda dessa parker är populära utflyktorter för våra nannies i Stockholm när de passar barn.

Museer

Handen på hjärtat. Hur mycket adrenalinpåslag fick man själv som barn när ens föräldrar föreslog en dag på nationalmuseet? Det finns dock muséum i Stockholm som är väldigt barnvänliga. Tekniska Museet är ett bra exempel, det är både spännande och lekfullt för barn i de flesta åldrar. Plus för att det även har en lekplats inne på museet där barnen får en chans att göra av med lite energi. Ett annat spännande muséum i Stockholm är Polismuseet. Det är betydligt mindre men det är både spännande och lekfullt. Här kan barnen bland annat få lösa egna kriminalfall samt testa att sitta i en polisbil! Barnpassning i en polisbil, kan det bli bättre? Passar utmärkt för barn från ca 5 år.

Bio och teater

Vår barnpassning i Stockholm präglas ofta av fysisk lek men vi tar gärna med barnen på bio och teater när föräldrarna tillåter. Filmstaden har exempelvis ofta barnfilmsvisningar på dagarna där de visar kortare filmer som även passar de yngsta barnen. Det finns även teater-föreställningar i Stockholm som riktar sig till barn. Då gäller det dock att vara ute i tid och köpa biljetter.

Vi har barnvakter i alla Stockholms stadsdelar

Hey Kiddo har barnvakter i samtliga stadsdelar i Stockholm och vi våga nog lova att samtliga lekplatser i vår sötsalta huvudstad fått stifta bekantskap med Hey Kiddos fina barn. För vi tror på lek och bus. Så mycket att vi till och med mäter barnens glädje årligen som en affärskritisk ”KPI”. Alla våra nannies i Stockholm och runtom i Sverige är utbildade inom barnsäkerhet och hjärt- och lungräddning.

Kontakta oss direkt om du vill ha en trygg barnvakt i Stockholm.