Nanny Stockholm

Barnvakt Stockholm – Barnpassning med Nanny

Hey Kiddy erbjuder utbildade barnvakter i Stockholm, som numera ibland även på svenska kallat nanny . Hey Kiddo grundades i Stockholm och det är också här vi har vårt säte. Bli inte förvånad om några av våra nannies har koll på var er förskolelärare har sitt lantställe eller vilka rutschkanor som är snabbast i Vasastan. För, hey! vi är faktiskt från Stockholm. 

Många av våra familjer i Stockholm vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus. Stockholm har många lekplatser och vi tar ofta med barnen till någon

Aktiv barnpassning i Stockholm med Hey kiddo!

Visste du att vi tillhör samma koncern som läxhjälpsföretaget Studybuddy? Det innebär att vi brinner för att utveckla barn. Oavsett ålder så menar vi att barn mår bra av utmaningar och vi strävar efter att barnpassningen ska få barnen att växa som individer. Samtidigt så kompromissar vi aldrig med barnens säkerhet. Alla våra nannies är utbildade inom barnsäkerhet och hjärt- och lungräddning. Det är viktigt att ni känner och era barn känner er trygga med våra nannies.

Många av våra familjer i Stockholm vill ha hjälp med hämtning på förskola eller skola. Rent praktiskt brukar det innebära att vi i samråd med föräldrarna hämtar barnen en viss tid, ordnar med mellanmål och sedan leker ihop, inomhus eller utomhus. Stockholm har många lekplatser och vi tar ofta med barnen till någon av dem och leker när vädret och barnens humör tillåter. av dem och leker när vädret och barnens humör tillåter. Skicka en förfrågan via formuläret nedan så hittar vi en barnvakt i er stadsdel.

Nanny i Stockholm
Så väljer vi ut er nanny i Stockholm

Vi har en mycket noggrann rekryteringsprocess på Hey Kiddo. Först och främst har vi som krav att våra nannies har erfarenhet av att passa barn sedan tidigare. Dessutom gör vi alltid en bakgrundskontroll. Vi försöker också alltid tillmötesgå särskilda önskemål, såsom krav på körkort eller att nannyn ska tala ett speciellt språk.

När nannies gått vidare i rekryteringsprocessen så genomför vi en intervju. För oss är det viktigt att alla barnvakter är ansvarsfulla, sociala och har passion för barn.  Nästa steg är att de får genomgå Hey Kiddos grundläggande nanny-utbildning och en kurs i hjärt- och lungräddning för bebisar och större barn.

Så fort nannyn är färdigutbildad så är hen redo för att placeras hos en familj. Först tittar vi på de grundläggande kraven som placeringsort, tider och erfarenhet. Till exempel om det krävs tidigare erfarenhet av att passa flera barn åt gången eller av någon form av diagnos. Sedan försöker vi även matcha barnens personlighet och intressen med barnvaktens.

Kontakta oss direkt om du vill ha en nanny i Stockholm

Barnpassning pris – Vad kostar det att ha en nanny i Stockholm? 

Samtliga priser är inklusive RUT-avdrag (lugn, vi löser all tråkig administration). Första introduktionsträffen är kostnadsfri, så du som förälder och barnet får chans att lära känna er nanny.

Sporadisk hjälp

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det kanske har kört ihop sig på jobbet. 

Intresseanmälan

Regelbunden hjälp

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Intresseanmälan

Daglig hjälp

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan

Barnpassning Stockholm

Vanligt ställda frågor om barnpassning i Stockholm:

Vad kostar en barnvakt Stockholm efter RUT?

Priser för barnvakt varierar beroende på hur ofta och hur många timmar ni har er nanny.
Hey Kiddos lägsta pris är 135 kr/h efter RUT-avdrag. Det är vi som leverantör som sköter all tråkig administration kring RUT. Här kan du se våra priser i detalj.

Jag eftersöker en trygg barnvakt i Stockholm. Genomför ni bakgrundskontroller av era nannies?

Ja, vi genomför alltid bakgrundskontroller på alla våra nannies och har nolltolerans mot eventuella prickar i belastningsregistret. Eftersom vi jobbar med barn så är vi enormt noggranna med denna princip.

Erbjuder ni barnpassning i Stockholm på helger, kvällar och/eller nätter?

Ja, vi erbjuder barnpassning när du vill. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med en dagishämtning eller om du vill gå på en date night på en lördagkväll. Vi tar heller inte extra betalt för kvällar eller helger.

Kan vi få alltid få samma nanny i Stockholm?

Ja, det kan man. Givetvis kan barnpassningen ibland krocka med nannies privata schema, så det är alltid bra att boka in barnvakten god tid. Skulle det dyka upp problem så hjälper vi gärna till med att hitta en vikarie.

Har ni barnpassning för barn med särskilda behov?

Det har vi ofta men inte alltid. Dock så ser vi att vår grundläggande utbildning oftast räcker bra. Om ett barn till exempel har ADHD så får alltid nannyn rådgivning från våra specialister på huvudkontoret. Det är också viktigt att du som förälder informerar barnvakten om barnens särskilda behov – så hen kan hjälpa till på bästa sätt.

barnvakt

Tips på aktiviteter för barn i Stockholm

Lek och bus och upplevelser är centralt i vår verksamhet. Här har vi sammanfattat olika aktiviteter som vi gärna gör med barnen som en del av vår barnpassning i Stockholm, men vi är förstås fullt flexibla att anpassa oss efter barnet eller föräldrarnas önskemål. 

Lekplatser

Det finns många lekplatser i Stockholm. De flesta är dock byggda för korta och vardagliga besök och har oftast standardattraktionerna som gungor, sandlådor och någon rutschkana. Om man vill unna sina barn något extra så rekommenderar vi ett besök i Mulle Meck-parken i Solna eller LasseMaja-parken i Huddinge. De är båda påkostade och fantasifulla lekparker som underhåller barnen i många timmar. Båda dessa parker är populära utflyktorter för våra nannies i Stockholm när de passar barn.

Museer

Handen på hjärtat. Hur mycket adrenalinpåslag fick man själv som barn när ens föräldrar föreslog en dag på nationalmuseet? Det finns dock muséum i Stockholm som är väldigt barnvänliga. Tekniska Museet är ett bra exempel, det är både spännande och lekfullt för barn i de flesta åldrar. Plus för att det även har en lekplats inne på museet där barnen får en chans att göra av med lite energi. Ett annat spännande muséum i Stockholm är Polismuseet. Det är betydligt mindre men det är både spännande och lekfullt. Här kan barnen bland annat få lösa egna kriminalfall samt testa att sitta i en polisbil! Barnpassning i en polisbil, kan det bli bättre? Passar utmärkt för barn från ca 5 år.

Bio och teater

Vår barnpassning i Stockholm präglas ofta av fysisk lek men vi tar gärna med barnen på bio och teater när föräldrarna tillåter. Filmstaden har exempelvis ofta barnfilmsvisningar på dagarna där de visar kortare filmer som även passar de yngsta barnen. Det finns även teater-föreställningar i Stockholm som riktar sig till barn. Då gäller det dock att vara ute i tid och köpa biljetter.

 

Vi har barnvakter i alla Stockholms stadsdelar

Hey Kiddo har barnvakter i samtliga stadsdelar i Stockholm och vi våga nog lova att samtliga lekplatser i vår sötsalta huvudstad fått stifta bekantskap med Hey Kiddos fina barn. För vi tror på lek och bus. Så mycket att vi till och med mäter barnens glädje årligen som en affärskritisk ”KPI”. Alla våra nannies i Stockholm och runtom i Sverige är utbildade inom barnsäkerhet och hjärt- och lungräddning.

Nanny på Södermalm

Barnpassning Kungsholmen

Barnpassning Östermalm

Nanny i Vasastan

Nanny i Nacka

Nanny Bromma

Nanny Malmö

Kontakta oss direkt om du vill ha en trygg barnvakt i Stockholm

Säkerhetsutbildad nanny – fr 135 kr/h

Få prisförslag