Trygg barnvakt – aktiv barnpassning med Hey Kiddo

Barnvakt

Aktiv barnpassning

Att ha barnvakt ska vara någonting bra.  För oss är det en självklarhet att barnpassning inte bara ska underlätta för föräldrarna. Det ska även vara kul för barnen. En rolig sak i vardagen. När er nanny kommer till hemmet eller förskolan ska barnen skina upp!

Hey Kiddo försöker alltid göra träffarna med barnvakten så aktiva som möjligt och vi utgår alltid ifrån barnens intressen. Så oavsett om de vill spela fotboll eller rita så kommer våra barnvakter uppmuntra och delta i leken.

Vi som grundat Hey Kiddo Nanny äger och driver även Studybuddy Läxhjälp och vi brinner för att utveckla barn, oavsett ålder.


Vi har barnvakter i Sveriges största städer

Vi har barnvakter i Sveriges tre största städer men växer stadigt och kommer finns på fler ställen inom kort. Våra barnvakter är utspridda över hela regionerna, båda i innerstan och ute i förorterna. Våra professionella client managers på huvudkontoret hjälper er att hitta den perfekta barnvakten just för er.  För det är ju inte bara området som ska passa, även tider och barnens intressen spelar inte när vi hittar den mest lämpliga barnpassare för just er familj.
Barnvakt StockholmBarnvakt GöteborgBarnvakt Malmö

 

Trygg barnpassning med utbildad barnvakt

För att bli nanny hos Hey Kiddo Nanny så måste man först genomgå vår interna säkerhetsutbildning, ha erfarenhet av att passa barn sedan tidigare samt genomgått en HLR-kurs. Givetvis så genomgår alla anställda även adekvata bakgrundskontroller. Allt för att du som förälder ska känna dig trygg. Barnen är det mest värdefullaste vi har så därför har vi tagit fasta på devisen ”Säkerheten först”.


Hämtning från förskola eller skola

Behöver du hjälp med vardagspusslet? Låt en nanny hjälpa till med hämtning på förskolan eller skolan. Så kan du fokusera på att inte stressa igenom sista mötet på jobbet eller hetsspringa från tågstationen för att inte riskera att vara den föräldern som hämtar sist.
Att hämta barn tillhör våra vanligaste uppdrag och barnen brukar oftast tycka det är lite extra roligt att bli hämtade av sin nanny. Ofta brukar de stanna vid en lekpark på vägen. Eller om magen kurrar så går de raka vägen hem och fixar lite mellis.

Sporadisk hjälp

fr. 170 kr

För dig som har läget under kontroll men det har kört ihop sig. 

Intresseanmälan 

Regelbunden hjälp

fr. 145 kr

För dig som behöver återkommande hjälp av samma nanny. 

Intresseanmälan 

Daglig hjälp

fr. 135 kr

För dig som behöver hjälp mer eller mindre varje dag. 

Intresseanmälan 

 

Anlita barnvakt i – 3 enkla steg

01

Första kontakt

Vi gör en behovsanalys via telefon eller mejl för att skapa en bild av vad ni behöver för nanny-hjälp samt eventuella önskemål för barnpassningen. Tider? Plats? Finns det syskon? Behöver er barnvakt speciella språkkunskaper?

02

Urval av barnvakter

Nu har vi tillräckligt på fötterna för att handplocka en nanny utifrån era behov. Oavsett vilken nanny vi rekommenderar så kan ni känna er trygga med att samtliga är internutbildade inom både säkerhet och HLR.

03

Presentation av nanny

Ni får en presentation av nannyn som vi har valt ut åt er. I de allra flesta fall blir ni nöjda direkt, och hela det här kalaset är förstås kostnadsfritt. Ni betalar först när ni kommer igång med barnpassningen och första introduktionsträffen med er nanny bjuder vi på!

nanny barnvakt

Vad kostar det att anlita en Barnvakt?

Korta svaret på frågan vad det kostar med barnvakt är, från 135 kr/h efter RUT-avdrag. Men allt beror på hur mycket hjälp man vill ha från sin barnvakt. Vill man till exempel endast ha hjälp vid enskilda tillfällen av en nanny så är timpriset högre än om man vill ha kontinuerlig hjälp från en barnvakt. Se våra priser för för barnvakt här.

Vi erbjuder barnpassning när du vill

Behöver du hjälp med hämtning från förskolan? Eller vill du få några timmar för dig själv under helgen? Oavsett vilka tider du vill hjälp av er barnvakter så kan vi hjälpa er.
Vi har även barnvakter som kan hjälpa till med barnpassning under kvällar och nätter (yes, vi vet att även föräldrar måste få sova ibland).

Boka om din barnvakt – utan problem

Vi får ofta frågan om det går bra att boka samma barnvakt flera gånger.  Det är givetvis vår ambition när det gäller alla återkommande kunder. Vi vill att barnen ska få en bra relation till sin barnvakt och det kräver en viss kontinuitet. Däremot har vi en uppsjö av barnvakter som kan hoppa in om er ordinarie barnvakt till exempel skulle bli sjuk.

Barn med särskilda behov

Alla barn är unika och vissa har särskilda behov. Vi på Hey Kiddo Nanny är vara med att jobba med barn med särskilda behov, som ADHD, autism eller andra funktionsnedsättningar. Vissa av våra barnvakter har tidigare jobbat med barn med särskilda behov. Men det brukar fungera bra oavsett bakgrund så länge kommunikationen med dig som förälder är god.

Säkerhetsutbildad nanny – fr 135 kr/h

Få prisförslag