Hämtning på förskola – nannies och barnpassning

Hämtning på förskola - nannies och barnpassning

Att få ihop livspusslet som småbarnsförälder är inte alltid en barnlek. I synnerhet under intensiva perioder på jobbet så kan det ofta kännas som att timmarna inte räcker till. Vi kan hjälpa till genom att erbjuda hämtning på förskola och skola.

”9 av 10 småbarnsföräldrar känner stress i samband med hämtning på förskola”

En stor del av våra kunder vittnar om att det är hämtningar på förskola/skola som orsakar mest stress i vardagen. Faktum är att nio av tio småbarnsföräldrar upplever stress i samband med hämtning på förskola. Stressen kan i sin tur leda till att man som förälder inte får energin att räcka till, vilket kan påverka hela livet negativt.

  • Hjälp med hämtning på förskola och skola

  • Våra nannies ordnar med mellanmål och vardagsbestyr

  • Få kontinuerlig eller sporadisk barnpassning

  • Från 135 kr/h med RUT-avdrag

Att ta hjälp med hämtning på förskola eller skola av en nanny är vanligt. Faktum att det är bland de vanligaste uppdragen som vi på Hey Kiddo får in.
Vi har flera regelbundna tjänster som kan passa dig som vill ha hjälp med hämtning av en barnvakt. Allt beror på hur  ofta som du vill ha hjälp och hur många timmar.
Skulle barnvakten har egen bil för att kunna hämtat barnen så tar vi förstås med det som krav i rekryteringen av just er barnvakt.

 

Din räddare i vardagen

Hey Kiddo hjälper många familjer med hämtning på förskola eller skola. När barnen är hemma så hjälp våra nannies förstås till med att ordna med mellanmål och andra vardagsbestyr. Vi kan även hjälpa till att ta barnen till olika fritidsaktiviteter. Hur ofta familjerna vill ha hjälp skiljer sig, vissa familjer vill ha hjälp femdagar i veckan medans andra vill ha hjälp någon gång i månaden. Här kan du läsa mer om våra olika upplägg för barnpassning.

För våra nannies är det en självklarhet att barnpassningen ska bli rolig och givande för barnet. Vi strävar efter att alla mötena med barnen ska vara så aktiva och lekfulla som möjligt. Dessutom matchar vi alltid våra nannies och barn efter personlighet. Här ser du exempel aktiviter som vi brukar hitta på med barnen.

Alla våra nannies är förstås utbildade i hjärt- och lungräddning. Vi jobbar även kontinuerligt med att sprida information om eventuella faror i hemmet. Om ni vill veta mer hur vi jobbar med säkerhet, kontakta oss på info@heykiddo.se

Intresseanmälan – hämtning på förskola