Om Hey Kiddo

Om Hey Kiddo Nanny.

Så du vill veta mer om Hey Kiddo Nanny. Har du kanske behov av lita avlastning i vardagen? Behöver du lite hjälp med hämtning på förskolan? Eller vill du kunna smita iväg på en date night. Då finns vi och våra säkerhetsutbildade barnvakter här för dig och för ditt barn.
Vårt jobb är att förenkla vardagspusslet för dig som förälder och att erbjuda trygghet och glädje till ditt barn.

om hey kiddo nanny

Erfarenhet

Vi som står bakom Hey Kiddo Nanny har även grundat Studybuddy och My Academy Läxhjälp som sedan 2005 hjälpt barn och ungdomar med skolarbete. Det har även gett oss insikt om vilken positiv inverkan utmaningar kan ha på ett barns självkänsla. Och tro oss, det spelar ingen roll om det handlar om geometri eller att lägga pussel. Allt handlar om att tidigt i relationen identifiera barnets unika personlighet och hitta på aktiviteter som är både utmanande och roliga.

Ansvar

All respekt till din PT och fondförvaltare men eftersom ditt barn är det värdefullaste du har så vilar ett stort ansvar på våra axlar. Det är något vi hedrar. Till hjälp har vi våra fantastiska nannies som är noggrant utvalda, kontrollerade och utbildade för att garantera både trygghet och hängivenhet. Och en massa utvecklande roligheter förstås!

om hey kiddo nanny

Flexibilitet

Flexibilitet finns i vårt DNA och har alltid som ambition att kunna möta varje familjs unika behov, vare sig det gäller tider eller särskilda behov. Tillsammans med dig som förälder kan vi skräddarsy en plan för antingen kontinuerlig eller tillfällig nannyhjälp.

Vill du veta mer om Hey Kiddo Nanny? Eller få ett prisförslag?

   

  FAQ

  Krävs det någon utbildning för att bli barnflicka?
  Hos Hey Kiddo har samtliga nannies gått en kortare pedagogisk utbildning samt genomgått en certifierad HLR-kurs (hjärt-lungräddning) för bebisar och barn.
  Det finns dock inga generella krav i branschen. Olika nanny-bolag har olika krav.

  Kan era nannies hjälpa mitt barn med läxorna?

  Ja och nej. Många av våra nannies kan hjälpa till med läxorna, en del av dem jobbat till och med även för vårt systerföretag Studybuddy läxhjälp.
  Det är dock inte tillåtet att använda RUT-avdraget om man hjälper till med läxorna.

  Vad är skillnaden på en nanny och en barnvakt?

  Nanny, barnvakt och barnflicka är i princip samma sak. Vi föredrar att använda nanny eftersom vi tycker det speglar vår omhändertagande verksamhet bra.

  Får man lämna flera barn till era nannies?
  Absolut, det går bra. Det är heller inget vi kommer debitera extra för, men såklart inom rim och reson. Är det över 3-4 barn kan det kanske vara klokt att ha två nannies istället.

  Är era nannies försäkrade?
  Ja de är försäkrade under sin arbetstid

   

  Säkerhetsutbildad nanny – fr 135 kr/h

  Boka nanny