Om Hey Kiddo

 Om Hey Kiddo Nanny & Barnvakt.

Hej! Vad kul att du vill veta mer om Hey Kiddo! Kanske behöver du en barnvakt på heltid för din bebis mellan föräldraledighet och jobb, kanske vill du unna dig en dejt night utan barn eller hämtning på förskolan. Då finns vi och våra säkerhetsutbildade barnvakter här för er. Vårt jobb är att förenkla vardagspusslet för dig som förälder och att erbjuda trygghet och glädje till ditt barn.

Intresseanmälan

om hey kiddo nanny

Sveriges nöjdaste familjer

Hey Kiddo startades 2020 och blev snabbt en av de största och mest populära aktörerna i branschen, tack vare vårt stora fokus på trygghet. Företaget bakom Hey Kiddo är Familjo, där även Studybuddy och My Academy ingår. De har hjälpt barn och ungdomar med läxhjälp sen 2005 med ett strålande resultat. Gemensamt för bolagen som ingår i Familjo är att vi erbjuder kvalité i alla led, vilket blir väldigt tydligt när man tittar på våra kundomdömen. Efter bara tre år i branschen har Hey Kiddo Sveriges nöjdaste barn och familjer när det kommer till barnpassning, enligt Google. Varmt välkommen att prova – första träffen är gratis!

Endast de bästa barnvakterna

För att kunna erbjuda branschens bästa barnpassning krävs det att vi endast anställer de allra bästa barnvakterna. Vilket vi gör. Genom våra strikta bakgrundskontroller, gedigna intervjuprocesser och kontinuerliga utbildningar inom barnsäkerhet säkerställer kvalité i alla led. Dessutom matchas varje familj ihop med en handplockad barnvakt så att profilen lever upp till de behov som finns. På så vis kan vi garantera en maximal trygghet och glädje för barnen, samt en social profil som checkar av önskemål om mjukare värden som exempelvis språkkunskaper eller fritidsintressen.

om hey kiddo nanny

Egen Client Manager på kontoret

På Hey Kiddo vill vi ha en personlig relation med alla våra kunder, så att du som förälder hela tiden har en egen kontaktperson att vända dig till. Din kontaktperson finns med från det första samtalet, där du får berätta om era behov och önskemål, till att ni är igång med barnpassning och en eventuell fundering dyker upp. Genom att ge varje familj en egen kontakt blir det lättare att lyssna in och förstå framtida behov som uppstår, hjälpa till vid ändringar av upplägg och följa upp så allt flyter på. Din kontaktperson är alltid ett samtal bort, oavsett vad det gäller. Läs mer om hur vi jobbar här. 

Trygghet + glädje = Hey Kiddo

På Hey Kiddo är vi mer än bara en barnvaktsförmedling – vi är familjens förlängda arm när det kommer till att ta hand om era små älsklingar. Vår huvudprioritet är alltid att säkerställa att barnen känner sig trygga och glada i vårt sällskap. Trygghet och glädje är inte bara ord för oss; de är våra kärnvärden och riktlinjer som vi lever och andas varje dag.

Genom strikta bakgrundskontroller, en gedigen intervjuprocess och kontinuerliga utbildningar inom barnsäkerhet säkerställer vi kvalité i alla led hos våra anställda. En barnvakt från Hey Kiddo passar alltså inte bara barnet, de engagerar sig på ett meningsfullt och roligt sätt. Vi tror på att skapa minnesvärda ögonblick för barnen där de kan växa och lära sig samtidigt som de har kul. Så välkommen till Hey Kiddo, där trygghet och glädje är vårt löfte till både barn och vuxna.

Kontakta Hey Kiddo

Vill du ha kontakt med Hey Kiddo angående barnpassning?

08-409 145 50

Epost:

info@heykiddo.se

Besöksadress:

Hornsgatan 172, 117 33 Stockholm

Social:

Intresserad av barnpassning?

Vill du veta mer om våra tjänster inom barnpassning och kanske testa en kostnadsfri prova på-träff? Skicka in en intresseanmälan så ringer någon av våra specialister upp dig. Välkommen!