Om Hey Kiddo

 Om Hey Kiddo Nanny & Barnvakt.

Hej! Vad kul att du vill veta mer om Hey Kiddo! Kanske behöver du en heltidsnanny för din bebis ett par veckor mellan föräldraledighet och jobb. Kanske vill du unna dig en dejt night utan barn, eller så gäller det hämtning på förskolan. Då finns vi och våra säkerhetsutbildade barnvakter här för dig och för ditt barn.
Vårt jobb är att förenkla vardagspusslet för dig som förälder och att erbjuda trygghet och glädje till ditt barn.

Intresseanmälan

om hey kiddo nanny

Erfarenhet

Hey Kiddo startades 2020 och blev snabbt en av de största och mest populära aktörerna i branschen. Vi som står bakom Hey Kiddo Nanny har även grundat Studybuddy och My Academy Läxhjälp online som sedan 2005 hjälpt barn och ungdomar med skolarbete. 2021 startade vi även Hello Clean städhjälp. Gemensamt för hela företagsgruppen är att vi vill erbjuda den mest kvalitativa tjänsten i varje bransch och enligt våra kundomdömen har vi lyckat riktigt bra!

Endast de bästa barnvakterna

Vi lägger ner enormt mycket tid på att rekrytera och utbilda barnvakter. Läs mer om rekryterings- och matchningsprocessen här. Våra fantastiska barnvakter är noggrant utvalda, kontrollerade och utbildade för att garantera både trygghet och hängivenhet. Och en massa utvecklande roligheter förstås! Läs mer om vår säkerhet och trygg barnpassning.

om hey kiddo nanny

Egen Client Manager på kontoret

Vi vill ha en personlig relation med alla våra kunder. Er egen kontaktperson finns med dig från det första samtalet när du berättar mer om ert behov. Er kontaktperson, som känner din familj bäst matchar sedan er familj med den mest lämpade av våra drygt 600 nannies och är sedan med er under hela er resa. Läs mer om hur vi jobbar här. 

En barnvaktsförmedling med barnen i fokus

Att barnpassningen ska vara rolig och givande för barnen är en självklarhet för oss på Hey Kiddo. Här får ni en nanny som hämtar från förskolan, lagar mellanmål och nattar när föräldrarna är iväg – men även en barnvakt som är lekfull, aktiverar och gör mötena intressanta. Bli en av hundratals nöjda föräldrar och välj Hey Kiddo som er barnvaktsförmedling!

Kontakta Hey Kiddo

Vill du ha kontakt med Hey Kiddo Nanny angående vår barnpassning?

08-409 145 50

Epost:

info@heykiddo.se

Besöksadress:

Scheelegatan 8, 112 23 Stockholm

Social:

    Hitta barnvakt – få första träffen gratis

    Kontakta oss