Pris för barnvakt – se våra upplägg

I vår priskalkylator ser du priset för en barnvakt baserat på hur mycket hjälp ni behöver. Väljer du bindningstid så blir priset rabatterat. Testa dig fram till ett upplägg som passar och skicka in din ansökan till oss så kontaktar vi dig via telefon. Din intresseanmälan är 100% kostnadsfri och du binder dig inte till något.

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Två kolumner
Vertikalt
Horisontellt
Räkna ut pris!
Summering:
Namn Totalt
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Så väljer du rätt upplägg

Ett bra upplägg med en barnvakt handlar om kontinuitet. Då blir det allra bäst för både dig som förälder, ditt barn och för er barnvakt. Så, börja med att uppskatta hur många timmar i veckan som ni behöver hjälp med barnpassning (på ett ungefär). Vår priskalkylator räknar sedan om ert veckovisa behov av barnvakt till ett jämnt antal timmar i månaden, så vi kan hitta en barnvakt med rätt tillgänglighet och presentera ett slutgiltigt pris för er.

Oavsett vilket upplägg ni landar i här och nu går det alltid att justera i efterhand. Ni kan både lägga till fler timmar i ert abonnemang och de timmar ni inte använder sparas i er timbank. Är du osäker på hur många timmar ni behöver så rekommenderar vi att läsa vår guide om hur man väljer rätt upplägg för barnvakt eller skickar en kostnadsfri intresseanmälan så hjälper en av våra barnvakt-specialister er.

Kontakta oss

Vår barnpassning
har många fördelar

En trygg magkänsla när man lämnar ifrån sig sitt barn har inget pris. Den är ovärderlig. När du blir kund hos Hey Kiddo är det just den känslan du som förälder kan förvänta dig – och lite därtill. Med fokus på kvalitet, personlig service och flexibilitet så skapar vi långvariga relationer med de familjer som vi hjälper. Och vad gäller pris är vi kanske inte det absolut billigaste alternativet, men det är inte heller vår ambition. Vår ambition är att vara det tryggaste alternativet för hela familjen – stora som små.

Kostnadsfri intresseanmälan

Vi lyssnar in era behov, handplockar en barnvakt baserat på era specifika önskemål och presenterar kandidaten för er. Kostnadsfritt.

Första träffen är gratis

För att du som förälder och ditt barn ska kunna lära känna er barnvakt innan första passet äger rum så är första träffen alltid gratis.

50% rabatt med RUT-avdrag

Barnpassning täcks av RUT-avdraget, så du betalar egentligen bara halva priset av vad tjänsten egentligen skulle kosta.

Egen kontaktperson

Som kund har du en egen kontaktperson på huvudkontoret som finns tillgänglig för dig mellan klockan 08–17 måndag till torsdag, 9–15 fredag.

Utbildade barnvakter

Våra nannies är noga utvalda, utbildade inom barnsäkerhet och har genomgått HLR-kurs så att du som förälder kan känna dig trygg.

Flexibla upplägg

Alla upplägg går att justera i efterhand. Ni kan addera timmar, pausa vid behov och förlänga bindningstiden för ett lägre månadspris.

Alla priser för barnvakt som presenteras är inklusive RUT-avdrag.

Vanliga frågor

Barnvakt (start)

 • Vad kostar barnvakt?

  Priset för en barnvakt varierar beroende på hur ofta och hur många timmar ni behöver hjälp av er barnvakt. Räkna ut ditt pris med hjälp av vår priskalkulator eller kontakta oss på Hey Kiddo så berättar vi mer.

 • När kan man lämna bebis till barnvakt?

  När man känner sig redo att lämna iväg sin bebis till en barnvakt är individuellt. Vi erbjuder barnpassning för barn från 2–3 månader och uppåt. Majoriteten av de familjer vi hjälper med nanny har bebisar i åldrarna 2 månader–1,5 år. kontakta oss på Hey Kiddo så berättar vi mer.

 • Hur säkerställer ni trygghet?

  Genom våra strikta bakgrundskontroller, gedigna intervjuprocesser och kontinuerliga utbildningar inom barnsäkerhet och HLR säkerställer vi kvalité i alla led. Dessutom matchas varje familj ihop med en handplockad barnvakt så att profilen lever upp till de behov som finns. kontakta oss så berättar vi mer!

 • Får man RUT-avdrag för barnvakt?

  Ja, man får RUT-avdrag för att ha barnpassning. Vi tycker att RUT-avdraget är en fantastisk möjlighet för svenska barnfamiljer att få den avlastning som de behöver när det gäller avlastning i vardagen genom barnpassning kontakta oss så berättar vi mer.

 • Vad är en nanny?

  En nanny är en barnvakt som hjälper föräldrar med barnpassning. De kan hjälpa till med allt från att hämta på förskolan till att passa barnen några timmar i veckan eller på heltid. Vi förespråkar en aktiv barnpassning där man lämnar surfplattor och TV för att istället baka en kladdkaka, spela fotboll, vara ute i parken, lekan kurragömma, måla med vattenfärg eller bara busa.

 • Erbjuder ni barnpassning i min stad?

  Hey Kiddo har sedan flera år nannies i hela Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi växer dock så det knakar och nu finns vi även i Västerås, Örebro, Helsingborg och Linköping. Vi har möjlighet att hjälpa till i nästan hela Sverige så oavsett om du bor i en stad där vi redan finns eller ej hjälper vi gärna till! För dig som kund är processen helt kostnadsfri oavsett, men kan ta någon extra vecka om er förfrågan kräver en nyrekrytering. Hör av dig till oss så hittar vi en lösning!

Jämför pris för barnvakt:

Vår mission är att skapa så många positiva barndomsminnen som möjligt men då krävs det att man har konkurrenskraftiga priser och upplägg. Men också bra utbildningar för personalen. Därför har vi tagit fram en jämförelse av pris för barnvakt som hjälper dig i djungeln av olika aktörer. Jämförelsen är baserad på prisernas som anges på företagens hemsidor  år 2023. Av de företag som vi jämfört med så placerar sig Hey Kiddo som det mest prisvärda alternativet.

Anställa er befintliga barnvakt?

Har ni redan en barnvakt kan ni självklart anställa henne eller honom genom oss på Hey Kiddo. Vi hjälper till med utbildning, säkerhetskurs och HRL. Givetvis sköter vi även alla skatteinbetalningar, RUT-hantering och övrig personaladministration. Tack vare RUT-avdraget så behöver det inte kosta så mycket extra för dig som kund. Dessutom så sparar du värdefull tid samtidigt som ni fortsätter med barnpassningen som vanligt. Och något av det bästa – du kanske hjälper din nuvarande barnvakt till sitt första, meriterande jobb som täcks av schyssta anställningsvillkor, försäkring och meriter inför framtiden.

Erbjuds du barnvakt som personalförmån? Kontakta oss här!